Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a neve az ilyen szakállnak?

Mi a neve az ilyen szakállnak?

Figyelt kérdés

Olyan szakállat akarok növeszteni, ami az arcom két oldalán fut, végig az állam mentén (barkó+kecskeszakáll, valami ilyesmi) de a bajuszt leborotválnám és nem hagynám meg a körszakállt. Majdnem olyan mint a szakáll.

Van ennek neve?

Amúgy tudom hogy rondán nézne ki (általában az XD) de úgyis itt a nyár, ha ronda, akkor leborotválom majd év elején :D

17/f

2011. jún. 10. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a neve, de nekem ilyen van. És nem ronda kikérem magamnak :D Kb 1 cm széles az egyik pajeszomtól fut a másikig az állam mentén. Mivel nem túl karakteres az arccsontom, ez segít kiemelni és férfiasabb lesz tőle az arcom. Nagyon menő és a lányok is szeretik, szóval csak hajrá :D

22F

2011. jún. 10. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért mondtam hogy általában az, mert nem hallottam még embert akinek tetszene XD én meg semlegesen vagy ilyen téren, mert nekem sokféle volt már... de semmi nem állt jól :D
2011. jún. 10. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Mint a Rozsomáknak az X-menből? :D

[link]

2011. jún. 23. 23:10
 4/5 A kérdező kommentje:
nem egészen de hasonló :D kicsit vékonyabb csík ami nekem van
2011. jún. 23. 23:37
 5/5 anonim válasza:
Angolul chin strap/chin curtain,magyarul nemtudom hogy van.
2011. aug. 25. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!