Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy levegőnek...

Miért van az hogy levegőnek néznek?

Figyelt kérdés

Akármikor ha valamilyen társaságban vagyok a fiúk kb levegőnek néznek :S nem tartom magam csúnyának és szerintem amennyire lehet ennyi idősen nőies/lányos vagyok. Hogy tudnám felkelteni az ellenkező nem érdeklődését? és most öltözködésre, viselkedésre gondolok.

15/L

2011. jún. 9. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
dekoltázs! én sose tudom levenni róla a szemem , ha ki van téve valakinek egy picit is, kivágott felső
2011. jún. 9. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem mindenhol annak néztek/néznek, mintha ott se lennék, nem tudom, miért, de sajna ez van:-S

22L

2011. jún. 10. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
nincs kisugárzásod. amióta boldog vagyok, nagoyn sokat moslygok, röhögk viccelődök kb mindenki szeret
2011. jún. 10. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha társaságban vagy akkor szólj hozzá a témához, vagy akár fel is hozhatsz valami jó témát, mond el a véleményed, beszélj, beszélj (de ne hülyeségeket:D)... nem hinném, hogy a külsőddel van a gond.
2011. jún. 10. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) most hogy így mondjátok tényleg lehet h a kisugárzásommal van a gond. De ezen hogy tudnék változtatni? várom még a válaszokat ! :)
2011. jún. 10. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Fodrász, esetleg járj színesebb furákban.vegyülj el a társaságban, esetleg ha majd lehet önként felelni órán felelj mert közben téged néznek...Változtass mindenképpen magadon.
2011. jún. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!