Fiúk mennyire nézitek meg egy lány kézfejét?
Figyelt kérdés
Szerintem fontos hogy a lány keze ápolt legyen a bőre puha, az érintése kellemes. Mint gondoltok egy ilyen kézfejről? Mennyi idősnek néz ki szerintetek a viselője?
2011. jún. 9. 15:27
11/23 anonim válasza:
Nem baj, ha egy lánynak a kézfején is puha a bőre. A képen lévő ápoltnak tűnik, de megérinteni ugye nem tudjuk. Kort ez alapján nem tudok megállapítani. Lehet, hoyg csalóka a kép, de nem túl nagy ez a kéz?
12/23 A kérdező kommentje:
Ez a kéz egy átlagos 17 éves lány keze :D Ápolt és szerintem normális méretű
2011. jún. 9. 17:53
13/23 anonim válasza:
Szerintem meg elég ortopéd.
19/F
15/23 A kérdező kommentje:
ápolt attól lesz hogy havonta kezeli szakember az ilyen körmök ugyanis havi látogatást igényelnek. Na meg persze kézkrém hasonlók.
2011. jún. 9. 20:12
16/23 anonim válasza:
Ne haragudj, tényleg nem szép a kezed.
17/23 anonim válasza:
Szerintem meg semmi baj nincs a kezével... A műköröm lehetne ízlésesebb, de a kézfeje, az ujjai ápoltak.
19/23 A kérdező kommentje:
Ez a kéz megjárt pár sportot xD Azért olyan görbék azok az ujjak xD
2011. jún. 9. 22:21
20/23 anonim válasza:
Nincs semmi baj ezzel a kézzel, de kort nem saccolnék, mert azt kézfejről nemigen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!