Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! 2011 nyári divat?

Csajok! 2011 nyári divat?

Figyelt kérdés
Mennyire követitek, mi tetszik, mi nem, ötletek, jó cuccok. Írjatok pls. ruhák, frizurák, kiegészítők stb. :) Köszi (=
2011. jún. 7. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
én egyedül a telitalpú szanditól vagyok rosszul a többi különleges darab mind jöhet:)
2011. jún. 7. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

frizura: lágy hullámok még mindig, hajpántok, masnik

kiegészítők: rovaros, szitakötős ékszerek, feltűnő darabok, rózsakitűző, több vékony öv, vagy vékony öv a tavaly divatos vastag helyett

ruha: az év színe a lonc szín, minden mehet ami cukorka színű, még mindig mennek a rövidebb kardigánok és a nadrágnak minél bővebbnek kell lennie, ezenkívül jó, ha nem csípőnadrág, hanem feljebb húzható

cipő: menők a fonott telitalpú, kényelmes kis szandálok

2011. jún. 7. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon magaménak vallom ezt a bohém-romantikus trendet, megtaláltam benne magam.

Végre nem olyan ultratrendi az egyenes haj - ez kedvez a göndör tincseimnek:) Általában szabadon engedve hordom, oldalt felcopfozom vagy csinálok egy romantikus, laza kontyot (ez s nagyon megy mostanában) a tarkóm fölött kicsivel, hogy 1-2 tincs szabadon legyen.

A hosszú, lenge szoknyák is tetszenek, a virágmintákért pedig odáig vagyok! Most egy farmermellényt akarok beszerezni, amit kidíszíthetek a saját ízlésem szerint.

Tetszenek a fa- és szalmatalpú szandálok, ezek úgy 5 éve is elég trendik voltak. A kedvencem sajnos tönkrement:( De a platform cipőket is szeretem, de csak módjával, minél ritkábban, bár van egy vajszínű, amit szeretnék megvenni.

Kiegészítők terén imádom a nagy, retro szemüvegeket és a hippitarisznya-szerű táskákat. Örülök, hogy sok helyen lehet kapni nagy tatyókat, mert általában rengeteg cuccot viszek magammal. Tetszenek a lenge, virágos kendők, sálak, de annyira nem, hogy be is szerezzek:)

Szerintem hosszú idő óta ez a lehető legjobb irányvonal, ebben magamat is megtalálom. Imádom, mert virágos-romantikus, igazán nőies és kifinomult.

2011. jún. 8. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi (= Jár mindenkinek a zöld kezecske :):)
2011. jún. 8. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Idén a türkiz szín lesz a fürdőruha divat is. ;)
2011. jún. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!