Hiperérzékeny bőrre valami szőrtelenítő módszer?
Lézeres szőrtelenítés? De komolyan erre már mást nem nagyon lehet mondani.
Nekem is érzékeny a bőröm, a gyantázástól konkrétan véraláfutásos lesz (ha kozmetikus csinálja, akkor is), a borotva jött be eddig a legjobban, persze nem eldobhatósat használok. Vettem egy 5 pengés gilette-et, jó sok borotvazselé, így nem lesz baja a bőrömnek, de a te esetedre nem nagyon lehet már mit javasolni, tényleg csak azt tudom gondolni, h nem a legjobb minőségű termékeket használtad.
Én gyantáztatom most már talán másfél éve. Rengeteg volt a szőröm, erős szálú és még sötét is.
Gyanta előtt borotváltam kb. 5 évig. Még a mai napig is piros pöttyös az egész lábam + bikini vonal gyantázás után, ez szerintem természetes. Ha gyantázás után lefürdesz és óvatosan végig dörzsölöd a gyantázott felületet mondjuk mosakodó pamaccsal, majd bekened kamillás testápolóval lefekvés előtt, másnapra már semmi nem fog látszani, csak a szép bőr.
Még egy krém, ami nálam nagyon bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!