Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jók az Avonos testpermetek?

Jók az Avonos testpermetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én rendeltem egyszer egy vanília illatút.Mikor kipróbáltam rosszul lettem a szagától, büdös volt.Utána rendeltem egy alma illatút is, hátha az jobb, de az meg olyan volt mint egy WC illatosító.
2011. jún. 24. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem megmarad az avonos testpermet illata :) régen volt vaníliás :) azt szerettem :)
2011. jún. 24. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
amúgy valaki magyarázza már meg, hogy ez mire is jó pontosan, mert akkor én is rendelek? lehűt, nincs izzadságszagod vagy mi? nem kell mellé akkor deokat meg parfümöt használni? mert csak annyit tudok, hogy létezik ilyen.
2011. jún. 24. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Én most vettem avonos gránátalma-mangósat, a párom megjegyezte, hogy nagyon fincsi illatom van, szívesen belém harapna. :D Már ezért megérte megvenni. Amúgy kb félnapig tart, de ne felejtsük el ez nem parfüm. :)

25N

2011. jún. 24. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam első helyen a kókuszos van/volt(nem tudom van-e még),aztán második a gránátalmás-->az nagyon fincsi illatú,harmadik az epres-->ez sem rossz ;)
2011. jún. 24. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:

a testpermet úgymond a parfümöt hellyetesíti, kiválló annak aki nem szereti nyáron 40fokban parfümmel fújni magát. A testre is leget használni, azért testpermet.

Egyébként én a gránátalmásat használom és nagyon szeretem :)

2011. jún. 25. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:
és nagyon jók a testpermetek arra is, hogy felfrissítsd magad nyáron, magadra fújod és kész :)
2011. jún. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!