Ha egy ilyen tetoválást látnátok egy lány karján, akkor mit gondolnátok róla?
2011. jún. 6. 22:29
11/14 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért önmagam meghazudtolása, hogyha gusztustalannak, prolinak, olcsónak tartok egy tetoválást főleg nőn. És nagyon nagy különbség van aközt, hogy nem merek vagy nem akarok tetoválást csináltatni.
12/14 anonim válasza:
Azért én nem hangoztatnám, hogy egy ilyen szimbolikus, "tisztelt" ábrát prolinak tartok...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes hozzászólást!
Én nagyon szeretem a tetoválásokat, főleg az egész karosokat.
Szerintem egy ember nem attól lesz több, vagy kevesebb, hogy ki van tetoválva. Ízlések és pofonok.
Tetoválónak készülök és érdekelt pár ember véleménye :)
2011. júl. 22. 23:10
14/14 anonim válasza:
Attól mert tisztelt ábra nem lehet olcsó? és ha magamra varratok egy 40 centis szerencsétlen grafikájú keresztet az elegáns és átszellemült? vagy inkább 60 kicsit különböző színben hogy éreztessem az én szívemhez bármilyen megközelítésben közel áll? Megdöbbentően ostoba vélemény nyilvánítás volt.. Amúgy ha már itt tartunk mesélhetnél a koi ponty jelentéséről anélkül hogy beírd a googleba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!