14 éves vagyok és a melleim nagyon picik ez lehet annak az oka hogy hason alszok és ha háton vagy oldalt fogok akkor nőne vagy van valmi dolog rá?
14 éves koromba nekem is nagyon kicsi melleim voltak most 15 vagyok és 1 év alatt nagyon sokat nöttek amire büszke is vok
Jó nem lógnak szerecséra meg semmi de már lett formája:)
van kainek nem nő meg, ez nem azért van mert fejletlen valaki, vagy mert túl vékony, nekem is kis melleim vannak, pedig már 24 vagyok, van ismerősöm kainek terhesség alatt is laig nőtt, utána meg méginkább visszament neki,
de a szépség az nem a mell méreten múlik, ha kicsi marad akkorsem vagy beteg nyugi, és amugy a kis mellü kismamáknak is szokott elegendő teje lenni, ha nem akkor az idegességtől megy el vagy betegségtől nem a kis mell miatt.
amugy csak 14 vagy, legtöbb lánynak csak ilyenkor kezd nőni a melle, a mai fiatalok igaz korűábban érnek mint a régiek. A nagy mell sem jó, műrcsakk ényelmi okok miatt sem, meg azok nagyon tudnak ám lógni.
Sőt nekem ugyanakkora volt a cicim szinte 13 évesen mnit később, tehát nem sokat nőtt, max kicsit kerekebb lett, meg feszül, és más a mellbimbóm ennyi. van oylan ismerősöm akinek 20 évesk ora után kezdett nőni, és nem a fogamzásgátló miatt. Változik az evolucio, alkati kérdés, genetika. pedig nekem mnidkét nagymamám jó bögyös volt, mégis ez van, van olyan volt osztálytársam, akinek oriási mellei voltak már kislányk orában is, akkoris maikor még nem menstruált, és vékony, az anyjának isk isebb melle van mnit neki. mindneki azt hiszi szült már, pedig nem, és igaz nem lesz neki nagyobb, tartja a méretét, tipus függő mint az alma alkat, körte alkat, homokóra alkat.
van aki mellre hízik jobban, van aki hasra, ocmbra vagy csípőre.
ha szeret valaki, mondjuk a párod, akkor leég ha neki tetszel, aki szeret az ugyis elfogad, más meg ugysem fogja nézegetni a melleidet, max felveszel egy cicifixet, persze ne két számmal nagyobbat de vannak A sm éretü szivacsos push up melltartók is, hozzádsimulnak, de felnyomják a cicit, és van egy vastagsága, maitől ruhán keresztül nagyobbnak tűnik, majd meglátod hogy nőni fog még a te melled, de ne fogyózz, mert onnan megy le a leghamarabb.
A pasiknak valójában nem a nagy mellek tetszenek, csak osk butal iba hiszi ezt. Valamelyiknek tetszik, de az csak szexuális értelemben mnodja ezt, igazaból az eredeti, feszes, kerek mellekért jobban oda vannak, őket az izgatja igazán, a csucsosodó mellbimbó :)
és haogy reng mikor futsz :)
aki alig menstruál, és még nem is volt szexuális élete azt a legkevésbé se érdekelje még a melel mérete.
ilyenkorban al ányok inkább szégíyelni szokták h nekik nagy van a többieknek még kicsi, pedig azt sem kell szégyelni. érdekes, nem értem sok csaj mért érzékeny a melleire, ennyi erővel mnodhatná azt is h vastag a ocmbom, vagy túl rövid al ábam, esetleg nem leég kemény a hasam, vagy nem túl barna a bőröm, mondjuk ez csak divat, nekem pl a fehér bőr jól áll, és nagyon szépnek tartom a fehér bőrt, a barnát nem szeretem, főleg nem a szoli barnát. szal kinek a pap kinek a papné, ízlés dolga. Akinek a mell méreted fontos, olyannal ne állj szóba.
amúgy anyagcsere és hormon függő is, ha kevés az ösztrogéned, esetleg magasabb a tesztoszteronos, akkor nem lesz nagy a cici.
Attól is függ ki mennyire vizesedik, vízhajtót szedsz kakor fogyni fogsz, a só megköti a vizet, a dinnye, a tea meg a sör pl meghajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!