Mire jó a testpermet? Hol tudnék venni testpermetet és milyen árban vannak?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék avonból vagy oriflame-ből rendelni, inkább vennék valahol..De sajnos nem láttam mostanában sehol.
Hol és kb. mennyiért lehet venni testpermetet? Mire is jó a testpermet?
2011. jún. 6. 18:49
1/13 anonim válasza:
Nyáron parfüm helyett, és frissítésre jó, Dm, rossmannban biztos találsz pl fruttini márkát...ára olyan max 1000 Ft
2/13 anonim válasza:
Szia. Arra jó, hogy nyáron a nagy hőségben lehőtsd magadat. Amúgy hajra is lehet fújni, hogy illatos legyen a hajad. Én AVON-ból szoktam rendelni mert ott olyan jó gyümölcsösök vannak 600-700 ft körül, de látom te onnan nem szeretnél. Igazából nem tudom hol lehet kapni, mert sosem kerestem.
3/13 anonim válasza:
Osztom a második véleményét, én pont most rendeltem Avonból, 600 forint és nagyon kellemes illata van. Bár szerintem a legtöbb drogériában lehet kapni.
Szerintem azért előnyös, mert sokkal frissebb, mint egy parfüm, és igazából bárhova fújhatod :D
4/13 anonim válasza:
avon, oriflame
ott sok van, nem is drágák :)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megnézem dm-be és rossmanba, bár 2 hete a rossmanba kerestem, de nem láttam. Hol lehet? dezodoroknál?vagy a pénztár mögött a parfümöknél?esetleg tusfürdőknél?
2011. jún. 6. 19:34
6/13 anonim válasza:
Akik előbb ajánlották az avonosat. Mi a neve? Én kerestem a katalógusba, de csak kölnit találtam testpermetet nem.
7/13 anonim válasza:
A testpermet a különlegesebb dolgoknál(fürdősók, gyöngyök, olajak) van, legalábbis nálunk.
Az utolsónak pedig: a naturals termékcsaládnál keresd a testpermeteket. Ált a végén.
10/13 anonim válasza:
még mindig én vagyok :)
avon katalógus, 9. kampány
48. 104. 105. 106. 107. oldalon vannak testpermetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!