Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A modellek, szépségkirálynők...

A modellek, szépségkirálynők valóban szépek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy nekem furcsa-e az ízlésem, de az efféle hölgyek, akiket nagyon sokan szépnek tartanak, és még ebből is élnek, nekem valahogy nem jönnek be. Sokszor egyenesen csúnyának látom őket, és elsősorban arcra gondolok, úgyhogy az anorexiás alkatot most ne keverjük bele.

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. jún. 6. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem van szerencsém ismerni az egyiküket; bár ő nem nyerte meg, "csak" a 12-es döntőbe jutott be még anno A Királynő című műsorban. Középiskolában szerelmes voltam belé, gyönyörű lány, csodálatos nő lett belőle, sajnálom és nem értem, hogy miért nem ő nyert, hanem a jóval csúnyább Freire Szilvi. :-(
2011. jún. 8. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Van benne igazság,h protekció az egész...Én is voltam egy szépségversenyen,nem jutottam tovább,de aki nem nézett ki jól(senki szerint sme aki ott volt) az igen...de mindegy...

volt kb 8 zsűri,minden versenyző ismerte valamelyiket (engem egyik sem) persze az mind továbbjutott...meg tudták is, hogy tovább fognak...már beszélték az öltözőbe is... És ez egy kisebb verseny volt...ha már ezen ez van akkor képzeljétek el,mi van a "nagy" versenyeken:D

Am. tényleg soha nem az jut tovább akinek szurkolok ilyen szépségkirálynő választásokon:D

2011. jún. 8. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Ahogy FankaDeli fogalmaz:

"Hiába vagy tehetség, az senkit nem érdekel,

Ahol mélyebb a torok, az a kislány énekel!

Saját szememmel láttam, nem egyszer, nem kétszer,

hogy a válogatás kamu, hiába mész el!"

2011. jún. 8. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:

ma 17:02

És neki mindig igaza van (L)(L)(L)

2011. jún. 8. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
hát igen...:D
2011. jún. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!