Szerintetek milyen színűnek mondható a szemem? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik, mert olyan össze vissza színe van, pedig én sötétbarnát szeretnék. Ez nem szép. :/
2011. jún. 5. 20:58
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm aválaszokat. Igen, nekem is szőkésbarna hajam van, én vagy sötétbarna szemet szeretnék, vagy kéket. :S
2011. jún. 6. 14:36
12/15 anonim válasza:
nekem is szőkésbarna hajam van és ilyen zöldesbarna szemem. közelről tetszik a színe meg szeretem, de messziről olyan seszínű. bár nekem egy kicsit több a zöld a szemembe. leginkább akkor seszínű, amikor sötétebb van, de amikor belesüt a nap akkor messziről is szép zöld. na mindegy. szerintem örülj annak, amilyen szemed van, mást úgy sem kapsz soha :D amúgy meg szerintem szép, csak én már nagyon meguntam a szemem. sokkal szebb a sötétbarna. :(
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, nekem is jobban tetszik a sötétbarna, és ezt a színt már unom. :S
2011. jún. 6. 19:19
14/15 anonim válasza:
az én szemem is zöldesebb 1 kicsit talán,és ha ki van festve közelről nekem is egész szép...de amúgy....nekem igazából mindegyik szem tetszik csak színtiszta legyen
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, de eddig hát elég kevesen válaszoltaka kérdésre, csak elmondták hogy nekik is ilyen van. PEdig engem az érdekelne, hogy tetszik-e vagy sem. De azért köszönöm!!! :) Még várok válaszokat.
2011. jún. 7. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!