nem árulod el melyik vagy te?
talán a középső?arra tippelnék..
Muszáj választani?:S
A bal szélső.
Még tán a szélső szőke, bár túl sokat mutat és az a kő a képén 100 at levon az iq-jából (szóval még kiderülhet, hogy összességében mínuszban van xD de ki tudja, lehet agyssebész is...)
A középsőnek ütni való feje van és még pocsékabb stílusa.
A fekete leglaább normálisan fel van öltözve felülről, a dekoltázsából nem látni a bugyijáig, de a feje alapján két hónapja még férfi volt.
Szép? Egyik se. Az ízlésetelenség legalábbis elvonja.
Szerintem mind a hárman jól néztek ki. Részemről azt mondanám, hogy nekem a középső lány arca jön be a legjobban.
Ja és tudom, hogy nem kértétek, hogy kommentálják, de nyugodtan hanyagoljátok a rúzst, vagy használhattok kevésbé erős színt (középső és jobb oldali lány), úgy is szépek lesztek. De ez csak az én véleményem.
Azt írták többen, hogy mind3 teste jó, 10/10... Könyörgöm, szinte semmi se látszik a testükből, főleg a feketének nem.
Összességében: Számomra kimondottan taszító, valahogy itt érzem a stílust gépen keresztül, unszimpatikus fejek nagyon... (Legfőképpen a középső arckifejezése...)
hát hogyha mindenképpen választani kell akkor a baloldali szőke.
te melyik vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!