Tudom hogy sok az ilyen kérdés, de van rá esélyem hogy még nő a mellem?
16 lettem nemrég, anya azt mondta, hogy neki ilyen korban még nem volt nagy melle, de most már nagy van neki. De én inkább apám tulajdonságait örököltem, viszont apám anyjának is nagyobb melle van.
bocsi, tudom hogy unjátok már ezeket a kérdéseket, de légyszi normálisan válaszoljatok:)
Kisdrágám, biosz órán figyelj jobban. Akár 18-20 éves éves korodig is nőhet a melled. Nő a mell, ha fogamzásgátlót szedsz, megnő szülés után is plusz még csak most vagy a serdülés kellős közepén, messze nem fejlődtél még ki.
Különben is, ne akarj nagyon nagy melleket, örülj inkább, hogy nem fognak öregkorodban a köldöködig lógni :P
köszönöm
2.: csak mondom hogy még nem vettük. és azt tudom, hogy szoptatáskor is nőhet, de én nem akkor szeretnék nagy melleket. fogamzásgátlót pedig nem szeretnék csak emiatt szedni. és nem óriási melleket akarok, hanem kb ekkorákat:
de azért köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!