Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megbánnám a tetkót? (többi lent)

Megbánnám a tetkót? (többi lent)

Figyelt kérdés
anyum megengedte hogy legyen egy kicsi tetkóm, és ki is néztem egyet, bár tartok hogy később megbánnám és ugye innen már nincs vissza út.
2011. jún. 4. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 17 sem voltam, mikor megcsináltattam, nem bántam meg, imádom. Olyat válassz, amibe első látásra beleszeretsz.
2011. jún. 4. 23:43
 2/6 A kérdező kommentje:
szereztem egy olyan matricát amilyen tetkóba beleszerettem (csak h mielőtt megbánnám h nem teccik magamon, matricát le tom szedni) és sztem ku*va jól néz ki :D bár most eszt mondom, de mivan pár áév múlva? meg h fogok már kinézni 80 évesen tetkóval? xD bár akkora már ugyse fog érdekelni mert nem az lesz az napi szórakozás h pasizás bulik meg stb.
2011. jún. 4. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
mit ábrázol a tetkó?:D
2011. jún. 5. 00:07
 4/6 A kérdező kommentje:
két delfin valahogy rátekeridik egy szalagra amin egy szöveg van, de ezt vmi normálisaban képzeld el ne ugy ahogy leirtam, de megpróbálok keresni vmi képet google-n :/
2011. jún. 5. 00:11
 5/6 anonim válasza:
a tetkónak amellett hogy jól néz ki, ha van valami jelentése számodra akkor biztos nem bánod meg. (egy emlék, egy fontos valaki, stb) egyébként meg kétesélyes.
2011. jún. 5. 01:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) hát gondoltam h a szalagba be íratom anyukám nevét, mert nagyon kötődök hozzá és mindennél jobban szeretem :)
2011. jún. 5. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!