Mit gondoltok erről az alkatról?
Figyelt kérdés
168cm magas vagyok a mellbőségem 102cm, a derekam 78cm, a fenekem 99cm és nem tudok kiigazodni azon, hogy az emberek milyen "alkatkategóriába" sorolnak be. Általában azt mondják jól nézek ki, de én kondiba járok, helyesen eszem és kinevetnek, hogy mit görcsölök, a mellem miatt kell ekkora fenék, comb, stb. Ez most nem ilyen szokásos "duci vagyok, de férfira éhezem" kérdés :D
Csak mondjátok meg, hogy kb. mit gondoltok erről az alakról. Segítsetek eldönteni, hogy mit gondoljak magamról :)
2011. jún. 4. 17:05
11/14 anonim válasza:
hát amit a magyarázatban írtál, és a kép amit belinkeltél, egyáltalán nincs összefüggésben... sajnos
Nem mondanám hogy jól nézel ki.
Nem szeretek bunkó lenni, de nem értem, komoly?
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, elég rosszul viszonyulok a fényképezéshez, ez is egy nagyn rossz kép lett. A válaszok fájnak, mert én nem így nézek ki. Az adatok amiket megadtam komolyak, semmi kamu nincs benne. Én nem egy egoista hülye ribanc vagyok aki csak a pozitív válaszolkat várja. De a ti válaszotok nem igaz, és a kép sem volt túl előnyös. Az adataim igazak, úgy nézek ki, képzeljétek el és akkor kialakul az igazi kép. Köszönöm a figyelmet!
2011. jún. 4. 21:08
13/14 anonim válasza:
ha gondolod linkelj egy másik képet, és talán változnak a válaszok
14/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek képeim, ez is hirtelen lett készítve, azért lett rossz. Butaság volt ezt megcsinálni, csak sok ilyen kérdés van és úgy voltam, hogy miért ne...de kép nélkül...igazatok van ebben :)
2011. jún. 5. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!