Most épp milyen műkörmöd van?
[akinek nincs az ne írjon]
Nagyon örülnék egy képnek is, de az is jó ha csak leírod.
Nekem ma csinálták az 1. műkörmöm, nagyon imádom, de elég furi, gépelni is alig birok, épp ezért írok ilyen keveset. :)
Azért tettem fel a kérdést mert eléggé bevagyok most zsongva + kíváncsi vagyok rá, hogy nektek milyen van.
Majd én is leírom. :) [de lehet, hogy inkább képet linkelek]
Jajj végre még egy műköröm rajongó:) Nekem most ilyen van:
Már két hetes, jövőhéten megyek újat csináltatni, az meg sima francia lesz jó sok rózsaszín meg fehér gyönggyel:) Amúgy nagyon hamar meg fogod ám szokni, és gépelsz majd ezzel is villámgyorsan:) Én minden ugyanúgy csinálok vele mint ahogyan ezelőtt:)
A Tiéd milyen?
1.: Imádom a műkörmöket. ^^ :) Amúgy nagyon szép a körmöd. :)
2.: A tied is szép lehet. :)
Az enyém kocka alakú, az alapja sima francia, de a gyűrűs és hüvelykujjamon van egy-egy pink-ezüst minta, a többi körmömön pedig 2-2 pink és ezüst csík van. Majd megpróbálok tenni fel róla képet. =)
Sajnos nem tudok képet feltenni, de pont ilyenem van, erről a képről csináltattam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!