Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kik a legszebb nők a világon?...

Kik a legszebb nők a világon? (ország)

Figyelt kérdés
szerintem a délamerikai nők, mexikó, kolumbia
2011. jún. 3. 15:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%
Sok eszed lehet neked is. Helyesírásról te sem hallottál. És igen MINDENKINEK MÁS A SZÉP. Akkor is, ha te nem tudod felfogni. :)
2011. jún. 3. 16:57
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
a japánok.és a kicsit feverékek.pl.mexikói és egy picit sötétebb bőrűek.de szerintem minden országban vannak szépek.
2011. jún. 3. 17:28
 13/31 A kérdező kommentje:
te idióta, ha nem tudnád a mai modern világban van internet, azon belül msn stb..ahol rövidítenek érted....tudod helyett tod...ilyesmi, és ha gyorsan gépelsz sztem (SZERINTEM) te is ütsz félre betűket............
2011. jún. 3. 18:09
 14/31 A kérdező kommentje:
ja és felfogom hogy mindenkinek más a szép és kérdem is hogy kinek mi????????????
2011. jún. 3. 18:11
 15/31 anonim ***** válasza:
36%

A magyar nők rondák, ezt a "magyar nők a legszebbek" szlogent csak a magyarok ismerik..A magyar nők ribancosan öltöznek, és közönségesek..ennyi.(tiszt. a kivételnek)

A legszebbek az oroszok és az észtek.

2011. jún. 3. 18:22
 16/31 anonim ***** válasza:
46%

Egyetertek az utolsoval. A magyar nok a beka segge alatt vannak, mind szepsegben, oltozkodesben es stilusban.

Szep nok a japanok, oroszok, nehany skandinav nepcsoport. Az indiai nok vagy nagyon rondak, vagy gyonyoruek.

2011. jún. 3. 18:28
 17/31 A kérdező kommentje:
utolsó kettő egyetértek :)
2011. jún. 3. 18:35
 18/31 A kérdező kommentje:
indiai nők közül aki szép az tényleg szép
2011. jún. 3. 18:40
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem annál szebb,minél kevertebb.De ez a pasikra is vonatkozik amúgy:D

De ha ország,akkor én is a japánokat mondanám..Porcelán fehér bőr,szép vágású szem,hosszú egyenes sötét haj.

Irigylem őket a hajuk miatt:/

2011. jún. 3. 19:48
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Japánoknál is vannak bűn ronda csajok nem is kevés. Viszont aki szép az tényleg nagyon szép.

Szerintem amúgy rengeteg ország van ahol nagyobb arányban szépek a lányok, de mindenhol vannak csúnyák és/vagy igénytelenek/kövérek.

2011. jún. 3. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!