Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire változn...

Lányok nektek mennyire változna a véleményetek hirtelen változás után?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és fiú.

Az általánosban meg a középiskolában én mindig úgy érzem, hogy engem különcnek tartanak. Az osztályban engem soha nem vesznek be a srácok, mindenki tartozik valamilyen "elit" csoportba. Csak én nem. Eléggé félős és félénk vagyok.

Elég régóta szeretnék már egy barátnőt, viszont ehhez tennem is kellene valamit.

Megkérdeztem egy lány, hogy "lányok a rosszfiúkat szeretik"? A válasz az volt, hogy igen.

Tehát az első változás az lenne, hogy stílust váltok, milyen olyan átlagos külsőm van.

Testalkatom, sovány vagyok ás magam.

Én olyan stílust gondoltam ki magamnak, hogy fekete farmer, valami sportcípő, és egy igen, rá egy menő fekete bőrkabát, erre jönne egy rövid zselézett barna haj.

Szeretnék magamnak fülbeválót is csináltatni, de a nyakláncra, karórára, gyűrűre is gondoltam, hogy azt is szeretnék hordani.

Minden "különcnek" kell valami ami túlmegy a határokon.

Én arra gondoltam, hogy feketére lakkoznám a körmeimet.

Szerintem ennek nem volna annyira meleg beütése, inkább metroszexuálisnak mondanám.

De szeretném valahogy eltüntetni magamról ezt a jófiú beütést.

2011. jún. 2. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pedig 20:28-nak tökre igaza van. Miért jó az neked, ha csatlakozol a sok agymosott birkához? Miért jó, ha egy leszel a sok közül? Nem mondták még neked, hogy lehet úszni árral szemben is? Hidd el, nem mindenki erre bukik, példának okáért belőlem pont ezzel/ezekkel a húzással/húzásokkal váltanád ki az ellenszenvet. Biztos vagyok abban is, hogy ezzel nem vagyok egyedül, ergo másoknál is az ellenkező hatást érnéd el. Meg amúgy is; marha b*zis a körömlakk egy srácon, de ha az hiányzik, hogy mindenki körberöhögjön, hajrá...
2011. jún. 3. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:

hm....

én is félénk vagyok :) bár nálad (sokkal) fiatalabb és lány...

nos, csak azért, hogy felfigyeljenek rám nem változtatnék magamon. másra kell a pénz, nem kényelmetlen "menőcuccokra".

és tudod, nem attól leszel egy rosszfiú (részemről ez amúgy azt jelenti, hogy menő(ch..nem értem mit esznek bennük -.-' ), tolvaj, motoros, kihasználja a csajokat, összetöri a szíveket, bunyózik) hogy másképp öltözöl.

meg kell mondanom, én a jófiúkat szeretem. akikkel lehet beszélgetni mert megértenek...és a félénkek...ha valahogy elkezdenék közeledni meghalnék értük :D (bár most nem épp egy félénk fiúnak adtam a szívem, de ...lényegtelen.)

de ha nem tudunk téged meggyőzni..... tornacipő/edzőcipő farmer (nekem 8 hogy csőnaci-e) talán egy hozzáillő farmer kardigán...

jó sok ötletem van (amúgy, egy félénk fiú lehetne inkább cuki a lányok szemében :D azt is szeretjük)

hm...várj még azzal a barátnővel. menj el egy könyvtárba és szép óvatosan kezdj el közeledni az egyik okos csajszihoz (hagyd hogy beléd essen) ^^

és még: komolyan...ne hidd, hogy ciki ha 16 évesen nincs csajod.

+házasságig ne vedd el egy lány kincsét se... kivéve ha már elvette tőle valaki. akkor megérdemli a kis...

köszöntem! ^^'

(kort nem kaptok )

2011. okt. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!