SÜRGŐS! KB mennyibe kerül egy Convers cipő?
Figyelt kérdés
mennyibe kerülhet egy convers?2011. jún. 1. 09:56
4/12 anonim válasza:
Nem reklámozni akarok de a vaterán kell böngészni, ott új converse tornacipőt kapsz már 5 -6 ezer forintért persze csak ha ilyet szeretnél. Van amelyiknél várni kell vagy 2 hetet mert mondjuk Angliából hozzák be, és neked utalni kell előre a pénzt aztán kb 2 héttel vagy picivel késöbb kapod meg. Van olyan vaterás akinek van raktáron így nem kell rá várni heteket és utalás után 3 nappal meg is érkezik, persze ez azon múlik hogy van e neki otthon olyan méretben és színben amilyet te szeretnél, ha nincs akkor megint marad a várakozás. De szerintem megéri, ha nagyon tornacipőt akarsz venni, akkor inkább várj vele 2 hetet mint hogy megvedd boltba 10 vagy 15 ezerért. Nézz szét, de alaposan. Amikor én rendeltem kb 1 órán keresztül böngésztem, amikor találtam egy korrekt vaterást, akkor megnyitottam új ablakban és leraktam kis méretbe, aztán néztem tovább. A végén már egy csomó volt félrerakva, aztán azok közül választottam ki a legolcsóbbat és legmegbízhatóbbat, de nekem szerencsém volt amikor én rendeltem találtam olyat akinek otthon volt converse cipője 40-45ig és nem kellett heteket várnom hogy megérkezzen.
5/12 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:46
az mind kamu...
6/12 anonim válasza:
Nem kamu! Miért lenne az?? Menj fel vaterára és ott nézd meg... vagy küldjek linket?
7/12 anonim válasza:
úgy értem, hogy nem eredeti... max valami jó minőségű kínai.
8/12 anonim válasza:
Ja értelek. Hát figyelj, a cimke bele van varrva, meg úgy néz ki mint ami a képeken van, attől függetlenül lehet hogy kínaiak varrják össze nem tudom,nekem kb fél éve megvan, de hidd el senki nem kérdezett rá hogy jéé neked meg gagyi conversed van? Amúgy meg hogy őszinte legyek, nekem nem igazán jönnek be a Converse cipők, azért vettem meg mert elég sok mindenkinek ilyen volt és megtetszett. Aztán kiábrándultam belőle mert végülis csak egy tornacipő..
9/12 anonim válasza:
nem is arról van szó...nekem is vannak hamis nike ruháim, azokva is belevan varrva. hanem arról, hogy egy fake kb harmad annyi ideig bírja, mint 1 eredeti. amúgy nekem se tetszik annyira mióta divat lett, nekem még akkor volt, mikor nem volt az.
10/12 anonim válasza:
A harmadannyi idő mit jelent?
Páromnak szaküzletben vettük a converse-ét jó drágán, és egy év alatt szétment. Oké, hogy majdnem mindig azt hordta, de akkor is. Ebből kiindulva ha a hamis 6 ezerért fél évig bírja, az már tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!