21/29 anonim válasza:
úgy néztem kicsit grimaszolsz :s azon valahogy változtass amúgy meg szépvagy :)
23/29 anonim válasza:
szerintem szép vagy, és kb. 15-16-nak nézlek. De az a pofa tényleg nem jó... bocsi, de a hajad tetszik
24/29 anonim válasza:
Szép vagy,tetszik a hajad,csak nagyon sovány vagy.
15-16 éves lehetsz.
25/29 anonim válasza:
13-14 Hány éves vagy? Lődd már le most már:D
26/29 anonim válasza:
szerintem 13-nak nézel ki.nem vagy csúnya de a pofavágásoddal szép se. és látszik hogy a külsődre sokat adsz ami jó is:D
27/29 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu :)
Tudom ki ez a lány, blogot is vezet és 17 éves. Nem rakna fel ilyen kérdést magáról ide .. :)
28/29 anonim válasza:
Mi a kórságért kell csücsöríteni? Úgy nézel ki, mint Daisy kacsa. Max 14 lehetsz. Ja, még egy. Nincs senki, aki lefényképezzen? Ezek a tükrös fotók olyan gázak, már bocs. Amúgy átlagos tinilány, de pozitívum, hogy nincs szemceruzázva a szemed, és mintás, világos póló van rajtad.
Off: Beverted a körmöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!