Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fajta műkörmök vannak?

Milyen fajta műkörmök vannak?

Figyelt kérdés
Elmondanátok milyenek vannak, és melyik a gagyi meg melyik a jó? Tudom, hogy van tipes, épített, zselé, porcelán... De fogalmam sincs, mi a különbség, melyik hogyan készül, melyik tartós? Mi a különbség az áraik között? Köszi!
2011. máj. 30. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk az árba semmi különbség nincs.

A tippes, az lehet porcelán vagy zselés is. [link]

A tippes és az épített között annyi a különbség, hogy a tippesnél a körmöd és a porcelán vagy zselé réteg között lesz egy plusz köröm, ez a tipp.

Építettnél pedig rögtön a saját körmödre viszik fel az anyagot.

Sokan szeretik a zselés körmöt én inkább a porcelán mellett vagyok, mert ennek van oldószere, a zselének nincs, azt csak reszeléssel tudják eltávolítani és az kicsit problémásabb. De kinézetre mind kettő ugyanúgy néz ki, ugyanolyan tartósak és még az áruk is megegyezik.

2011. máj. 30. 08:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Azt hallottam, hogy a tipp felragasztása nagyon tönkreteszi a körmöt, meg igazából nekem, amikor olyan volt, (tipp+zselé), akkor tök könnyen lejött az egész. Volt, hogy 1 hét után leesett 2 körmöm. Ezért érdekelne részletesebben, mert most tervezem újra megcsináltatni, de olyat akarok, ami nem esik le.

2011. máj. 30. 08:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a te weboldalad? Bp-en dolgozol? Érdekelne a dolog :)
2011. máj. 30. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem én nem vagyok műkörmös, de egyik jó barátnőm az és sokat csinálta a körmöm és sokat tanultam tőle. Már egy ideje nincs műkörmöm.

Nem tudom hogyan eshetett le a tippes körmöd. Nekem mindig az volt és 3-4 hétig simán bírta, akkor volt gond, mikor az alatta lévő köröm kicsit gyorsabban nőtt és le akarta lökni a tippet magáról, ilyenkor a tipp és a köröm közé légbuborékok szorultak és az oldotta a tipp ragasztó anyagát. Nekem a pár év alatt 2 alkalommal volt épített, de az nem nyerte el a tetszésem, pláne, ha a tippes akadt valahová akkor a tipp jött le, ha az épített akad, akkor húzta magával az élő körmöm is.

2011. máj. 30. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!