Miért nő túl gyorsan a szőröm?
Figyelt kérdés
Gyantázás után 1 héttel már nő ki a szőr a lábamon, a hónaljamat epillálom, de azt is 2-3 naponta lehet mert mindig megjelenik a nem kívánatos szőr. Intim területen pedig borotválom, de mondanom se kell, hogy pár óra elteltével már jönnek is a szőrszálak. Miért lehet hogy ilyen gyorsan nő a szőröm akármilyen módszer használok? Szerintetek mi lenne a legjobb erre?2011. máj. 29. 23:14
1/6 anonim válasza:
azért nő ilyen gyorsan,mert mindeki más alkat genetikailag. te ilyen avgy. lézeres szőrtelenitést tudok ajánlani
2/6 anonim válasza:
Lehet pörgős életmódot folytatsz. A haj, szőr vagy körömnövekedés egyenes arányban van a saját sietős vagy nem sietős életmódunkkal.
Próbálj néha lassítani!
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, de jó lenne tudni, mert nálam is így van :S
Vagy még rosszabb, mert a lábamat is 2-3 naponta ajánlott epilálni :S Bezzeg a hajam nem nő ilyen gyorsan...
A pörgős életmódnak biztos semmi köze hozzá, mert én olyan lassú vagyok, mint egy tucat csiga :D
5/6 anonim válasza:
Ez tényleg nagy baromság, semmi köze a pörgős életmódnak a szőrnövekedéshez. Ez alapján nem kellene minden nap borotválkoznom, csak hetente 1x :D
Ez szimpla genetika, neked ez jutott. Nekem is, úgyhogy megértelek. Ez van, meg kell tanulni együtt élni vele.
6/6 anonim válasza:
velem is így van, nem lehet nagyon mit kezdeni vele sajnos:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!