Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Epilátorral lehet bikinivonala...

Epilátorral lehet bikinivonalat szedni? Nagyon fáj? Be fog gyulladni? (lent)

Figyelt kérdés
14L vagyok és szombaton megyünk az osztállyal fürdeni és nagyon szőrös ott, gondoltam leepilálom, de azt lehet ott? lábam, hónaljam azzal csinálom, de ott jobban fáj? és be fog gyulladni?? Tapasztalataitok??
2011. máj. 29. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lelehet. Csak fáj, de kibírható. A bőrt rendesen feszítsd meg. Amúgy meg szerintem emberfüggő,hogy kinél gyullad be, kinél nem... Mindenesetre, ha végeztél, kend be hidratáló krémmel!

15/L

2011. máj. 29. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:
jó, köszi :) kipróbálom
2011. máj. 29. 20:01
 3/3 Brigi10 ***** válasza:
Én epilátort használok lábamon, hónaljamon és ott lenn is. Első pár alkalom nem volt kellemes, de utána már nem fájt. Szerintem pl. strand elött egy-két nappal csináld, mert van hogy nekem is bepirosodik, de van hogy nem. Egy kis hintőport szoktam használni, úgy nem pirosodik be. Remélem segítettem. :)
2011. máj. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!