Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Értékelnétek 1-10ig?

Értékelnétek 1-10ig?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok pár véleményre.

www.chat.hu

felhasználó: zsofika987

az albumok között van egy kép

( A nicket most csináltam, a nevem sem zsófi. Csak innen akkor törlöm amikor akarom. Regisztráció nélkül is be tudtok lépni. )

Köszi

2011. máj. 27. 23:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ez rosszabb, mint gondoltam....
2011. máj. 27. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
6-8, arctól, hajtól, összképtől függően.
2011. máj. 28. 00:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek: Azt szeretem, ha van mit fogni egy lányon, de az alakod nem túl nőies(csípő és derék arányára gondolok), és a melled se túl nagy (vagy csak úgy tűnnek a képen; ezért is lenne jó, ha még 1-2-t feltöltenél). Bár önmagamnak kicsit ellentmondok, de sztem nem ártana pár kilótól megszabadulnod (tényleg nem soktól). Egy kép alapján nálam 6/10.
2011. máj. 28. 00:31
 14/18 IQnindzsa ***** válasza:

Ne törődj a negatív beszólásokkal. Szerintem teljesen rendben vagy. 8 pontot adok látatlanba de ez csak a külső. A személyiség az ami engem igazán tud vonzani valakiben. :)

Szóval... összegezve : No Para! :P

2011. máj. 28. 05:29
 15/18 anonim válasza:
hát ha csak a kép alapján kell megítéln , akkor mivel személy szerint én szeretem a kicsit pocisabb lányokat 9,5. a maradék fél pont függene az ercocskádtól amit természetesen megértem hogy nem mutatsz itt! de nyugi szerintem nagyobb esélyed van egy olyan pasit kifogni aki tényleg imád,mint egy plázacicának akit csak döngetni akarnak!
2011. máj. 28. 07:21
 16/18 anonim ***** válasza:
tölts már fel pár képet légyszi :S mert nem vagyok beregizve erre a szenny oldalra, meg szerintem még jópáran sem rajtam kívül
2011. máj. 28. 17:05
 17/18 A kérdező kommentje:

mint mondtam nem kell hozzá beregisztrálni.

beírsz vmi nevet, ami épp eszedbe jut, aztán belépsz vendégként. Ott keresés, és beírod a felhasználónévhez hogy zsofika987

Ennyi. :)

2011. máj. 28. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de válaszolnék, ha nem baj.

Ahogy többen írták, én is megnéznék rólad több képet. Nem lehetsz rossz, de ez a kép szerintem nem előnyös. Soha ne fényképezd magad alulról, kövérít, és torzítja az arányokat.

kephost.hu-ra amúgy ha töltesz fel képet, onnan tudod törölni.

2011. máj. 28. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!