Mit gondoltok, megcsináltassam vagy ne?
szóval szeretnék egy tetoválást a csuklómra (feliratot), anyámék is beleegyeztek meg minden, ti mit gondoltok, megcsináltassam vagy ne?? mert sokan azt mondják h meg fogom bánni, meg minden :(
15/L
Szerintem ne. Nem tudhatod, hogy 10 év múlva pl hol akarsz dolgozni, és a csuklón lévő tetoválást el sem lehet takarni ruhával.
Vannak szakmák ahol egyenesen kizáró ok (pl stewardess), de sok munkahelyen is hátrányból indul a tetovált jelentkező, akár kimondják, akár nem.
szerintem ne tedd. majd ha anyuka leszel,talan zavarni fog. ja és haat,nem minden pasinak tetszik:/
mondjuk én nem vagyok az az szent stilusu,de tetovalast semmi penzert nem csinaltatnek
Nekem sok tetkóm van, és nem kicsik, de egyik se látható helyen. Ez egy aranyszabály nálam, nehogy ezért ne legyen majd állásom.
Ráadásul fiatal vagy, ráérsz még vele, én is kb. 15 évesen akartam, de mire 18 lettem, már rengeteg ötlet volt a fejemben, és a régieket örültem, hogy nem csináltattam meg.
21/L
Én is azt mondom, hogy várj még vele, legalább 18 éves korodig.
Én is akartam 16 évesen (nonfiguratívot a derekamra), de nem csináltattam meg, és mostanra örülök is neki, elég tucat dolog, és biztos nem tudtam volna olyat, ami nincs még valakinek. Kivártam az idejét, most más jellegű minta került oda:-)
Várj még vele egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!