Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, megcsináltassam...

Mit gondoltok, megcsináltassam vagy ne?

Figyelt kérdés

szóval szeretnék egy tetoválást a csuklómra (feliratot), anyámék is beleegyeztek meg minden, ti mit gondoltok, megcsináltassam vagy ne?? mert sokan azt mondják h meg fogom bánni, meg minden :(

15/L

2011. máj. 27. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:) én nem tudom.lehet várnod kéne még pár évet.amúgy itt is van egy tetkóó:P(sztem arii): [link]
2011. máj. 27. 16:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha már megfogalmazódott benned ez a kérdés, akkor régen rossz. Várj még pár évet, van időd! :)
2011. máj. 27. 17:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is szerettem volna tetoválást már 15 évesen, de még mindig nem sikerült megcsináltatnom, pedig már 18 éves vagyok. És azóta mindig mást szerettem volna. Szóval neked is tuti változni fog az ízlésed, és bár most menő a csuklón a felirat, de sztem várj még vele:)
2011. máj. 27. 18:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is már nagyon rég akarok,de kibírom azt a pár évet :)
2011. máj. 27. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. Nem tudhatod, hogy 10 év múlva pl hol akarsz dolgozni, és a csuklón lévő tetoválást el sem lehet takarni ruhával.

Vannak szakmák ahol egyenesen kizáró ok (pl stewardess), de sok munkahelyen is hátrányból indul a tetovált jelentkező, akár kimondják, akár nem.

2011. máj. 27. 20:16
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem ne tedd. majd ha anyuka leszel,talan zavarni fog. ja és haat,nem minden pasinak tetszik:/

mondjuk én nem vagyok az az szent stilusu,de tetovalast semmi penzert nem csinaltatnek

2011. máj. 27. 21:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem sok tetkóm van, és nem kicsik, de egyik se látható helyen. Ez egy aranyszabály nálam, nehogy ezért ne legyen majd állásom.

Ráadásul fiatal vagy, ráérsz még vele, én is kb. 15 évesen akartam, de mire 18 lettem, már rengeteg ötlet volt a fejemben, és a régieket örültem, hogy nem csináltattam meg.

21/L

2011. máj. 28. 09:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy várj még vele, legalább 18 éves korodig.

Én is akartam 16 évesen (nonfiguratívot a derekamra), de nem csináltattam meg, és mostanra örülök is neki, elég tucat dolog, és biztos nem tudtam volna olyat, ami nincs még valakinek. Kivártam az idejét, most más jellegű minta került oda:-)

Várj még vele egy kicsit!

2011. máj. 28. 21:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Hmm, ennyi idős korodra sem sikerült kinőni a ribancrendszám utáni vágyakozást. (ez természetesen az utolsónak szól, nem neked kérdező)
2011. máj. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!