Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most készülök epilátort...

Most készülök epilátort venni, rossz és jó élmények?

Figyelt kérdés

tudni kell, hogy nagyon sötét a szőr a lábamon, és a hasamon is. a Gyantát nem szeretem, a borotvát 2 naponta kéne használnom. így az epilátor maradt. tudom hogy jobban fáj, de egy hónapban 1x kibírom. és az igaz, ha egyszer leepilálom (pl. hónalj) akkor végkonyabb szál nő ki?

köszönöm

2011. máj. 27. 05:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, de nem 1 hónap kel hozzá , hanem évek.

Én sokfélét használtam már, de a Braun a legjobb. A feje más, mint a többinek és soha nem szakadt még be a szőrszál, míg a Philipsnél és minden ilyen nyitott tárcsásnál igen.

2011. máj. 27. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem is braunom van, de nem igazán használom egy jó ideje. Egyéni adottság, kinek hogy bírja a bőre, de anyámnak pl. szintem minden második szál bőr alá nőtt, begyulladt és tiszta seb volt a lába. Nekem volt, amit csak félbetépett, de a kisebb szálakat otthagyta, szóval látszatra még elmegy, de tapintásra... (ez inkább akkor számít, ha van barátod mondjuk). Az egy hónapban egyszer szöveggel ne álltasd magad, legjobb esetben is kéthetente egy jóóóó ideig, évekig. :D

És ha a hónaljadat le tudod epillálni, akkor tudsz valamit. Nekem sose sikerült, mert ezzeh azért túl homorú a hónaljam, meg nincs harmadik kezem, hogy eléggé kifeszítsem a bőrt. xD De lehet csak én vagyok béna, viszont barátnőm se tudja magának. XD De hátha neked megy. :D

Hát ami viszont a legutálatosabb benne, az a lassúsága. Ha elég alapos akarsz lenni elpepecselsz vele másfél-két órát (eleinte legalábbis), ha meg már ennyire ráérek épp, akkor legyantázom, nem csinál olyan koszt és az eredmény is jobb, na meg sokkal kevésbé fájdalmas összességében. :S

Igazából ha elég kitartó vagy, egy év után már nem lesz nyűg, de mikor elkerültem otthonról, nem volt lehetőségem ezzel szórakozni, stb, akkor inkább letettem róla. :D

2011. máj. 27. 09:29
 3/5 Brigi10 ***** válasza:
100%
Én Philips Satinelle -t használok. Az egyik legolcsóbb epilátor, de minden egyes szőrszálat eltávolít. Nagyon szeretem. Régebben nekem is ez volt a bajom, hogy a gyantát nem szerettem és a borotvát nagyon gyakran kellett használnom, sőt még látványosan erősödött is a szőröm pl. a lábamon és hónaljamon. De az epilátor jó arra, hogy ritkítja a szőrt és gyengíti is azt. Lábamon, hónaljamon és a bikini vonalamon is azt használom. Az első pár alkalom fájdalmas lesz, de utána már pl. nálam pár hónap múlva már egyáltalán nem fájt. Remélem segítettem.
2011. máj. 27. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Philips Satinelle-ém van. Bevált. Kb. 2-3 hetente kell, de nem fájdalmas egyáltalán, leszámítva az első 1-2 alkalmat. Egy éve használom, de már látszik, hogy ritkult a szőr, mert van 1-2 hely a lábamon, ahol már egyáltalán nem nő.
2011. máj. 27. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha sötét a szőröd akkor feltételezem erős is. Akkor készülj fel, hogy az első pár alkalom nagyon fog fájni!

Egyébként a lassúságon és a fájdalmon kívűl nincs negatívuma!

Én a lábamat, karomat, bikinivonalamat, hónaljamat epilálom, az utóbbit most kezdtem el, a borotvától úgy megerősödött, hogy nem bírtam tovább elviselni. Hát majdnem bepisiltem az úgy fájt...

2011. máj. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!