Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leesett az egyik brackettem,...

Leesett az egyik brackettem, mennyibe fog kerülni a visszaragasztás?

Figyelt kérdés
Ez már a második, tehát már pénzbe kerül. Nektek mennyi jött le eddig ha lejött? Azon kívül hogy mosom a fogam, semmi durvát nem csinálok vele, nem is értem... gondolom a tanuló csaj szarul keverte be a ragsztót, legalább is a beszélgetésükből ezt vettem ki. Azért jó hogy én szívom meg a bénaságát..
2011. máj. 26. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a fogorvos azt mondta, hogy azért olyan drága, amilyen (magánnál, 260.000 de végül nem ott csináltatom), mert benne van az árban minden: az is, ha leesik a cucc valamelyik része. Nem tudtam, hogy van aki megfizetteti :S
2011. máj. 26. 21:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem :S én sajnos csak tb-támogatással engedhettem meg magamnak, 16 vagyok, még épp időben, de ezt is csak azért mert nagyon kérleltem anyut. így is közel 60.000 ft-ba került, de csak az elsőt támogatta az állam, és a többi már pénzért van :/
2011. máj. 27. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam, és csak 500 ft volt :)
2011. jún. 14. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!