Milyen fazon a "divat" odalent?
Sziasztok. Én egy 17 éves lány vagyok. Eddig is szőrtelenítettem a bikinivonalamat, de csak annyira, hogy ne látszódjon ki semmi. Mivel szőrtelenítsem magam odalent, illetve mi most a "divat"? A csupaszra hajt mindenki? Mert valahogy azt nem akarom bevállalni, hogy semmi ne legyen odalent, vagyis... nem tudom. Szóval eddig villanyborotvával (kis ceruza alaku) szedtem le a szőrt, mivel a rendes borotvától nagyon viszkettem. Ollóval is le lehet vágni a hosszabb szőrszálakat?
Tudom, furán hangzik a kérdés, hiszen a mai 12 évesek előrébb vannak, mint én, de eddig nem éreztem szükségesnek. :)
- kérlek, normális válaszokat írjatok.
Mindenkinek más tetszik, ilyen téren a divat is sokféle. Szerintem a csík fazon mindenkinél nyerő. Én vagy sima borotvával szoktam csinálni vagy szőrtelenítő krémmel. Bár ez utóbbival eléggé kell vigyázni ezen a területen, mivel mégiscsak egy kémiai anyag...
A csík résznél pedig ollóval szoktam lerövidíteni.
Sokan gyantázzák az intim területeket is, én eddig nem mertem bevállalni. Nem azért mert "ciki" a kozmetikus előtt, hanem mert érzékeny területről van szó. De ha bírod a fájdalmat, ez is jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!