Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Paco...

Mi a véleményetek a Paco Rabanne parfümökről?

Figyelt kérdés
Jók, gagyik? Milyen? Férfiaknak jó?
2011. máj. 24. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Női vagy férfi parfümről kérdezel? Én pár éve a Black Xs-t használom (női) és nagyon szeretem. Bár nyáron szerintem túl sok. Amúgy a párom is imádja, pedig neki nagyon érzékeny orra van, nem minden tetszik neki.
2011. máj. 24. 09:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nekem Black XS van (férfi)
2011. máj. 24. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is a Black XS-t használom,szerintem nagyon jó! :)

25/N

2011. máj. 24. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Lady Milliont használom. Pár hete vettem magamnak, elmentem a párommal egy szórakozóhelyre, a mosdóban befújtam magam, leültünk pizzázni, jött a felszolgálócsaj, és amikor elment, akkor a párom megjegyezte, hogy nagyon kellemes illatú a parfümje, kérdezzük meg, hogy mit használ, mert nagyon tetszene neki rajtam. Végül rávezettem, hogy az én illatomat érzi, azóta is nevetjük a sztorit, de nagyon szereti tényleg. :) És így nyárra is nagyon kellemes, friss illata van. :)
2011. máj. 24. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátom használta régebben, világos kékes üvegű volt, úgy emlékszem isteni illata volt.
2011. máj. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!