Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha egy nő nem szőrtelenít?

Baj ha egy nő nem szőrtelenít?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron a barátnőm azt mondta,hogy abbahagyja a szőrtelenítést mert már utálja.Azt hittem csak télre pihenteti,de nem.Úgy látszik komolyan gondolja,mert tegnap szaunázni voltunk és szőrösen jött és egyáltalán nem zavarta sőt mint ha élvezné is,hogy megnézik.Mindig is olyan polgárpukkasztó volt,de nem túlzás ez?
2009. márc. 15. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem rém gusztustalan, de ha neki ez tetszik, akkor ez van.
2009. márc. 15. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Bajnak nem baj, de szerintem visszataszítő egy mindenhol szőrös nő főleg ha fiatal. Mert, hogy egy mamikának szőrös a hónalja az egy dolog. De egy fiatal nőnek, az gáz. Ápolatlan hatású.
2009. márc. 15. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
De, baj.egy jól ápolt nő nem engedi meg magának azt az igénytelenséget, hogy szőrösen pörög.
2009. márc. 15. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
igen baj... egy nő ennyit adjon magára, az igényességhez hozzá tartozik
2009. márc. 15. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg nem éppen átlagos, nekem nem is tetszik- ahogy a többi "polgárpukkasztásnak" szánt dolog sem. Nem vagyok maradi, de már tényleg mindenki annyira "egyéniség" akar lenni, hogy ettől lesz átlagos. Na mindegy.

Szerintem ha a lány elhatározta, hogy szőrös lesz, akkor úgysem tudsz semmit csinálni, bár tényleg igénytelennek hat. Azért ezt tudtahatod vele :)

Vagy majd tudatják vele a pasik... :)

2009. márc. 15. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Én szőrtelenítek, de nehogy már ettől legyen valaki ápolt... Egyébként pedig bőven van olyan férfi, aki kifejezetten szereti a "szőrös" nőket. :)
2009. márc. 15. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Most már én is kezdem megszeretni.
2009. ápr. 3. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

De hol szőrös mindenhol?

"Ott" is?

2010. febr. 17. 09:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Láb végig,hónalj,és ott is.
2010. febr. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!