Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy a...

Miért mondják azt, hogy a ducibb lányokon nme áll jól a csőgatya?

Figyelt kérdés

Szerintem egyáltalán nincs így.

Ha egy ducibb csaj trapézt vesz fel,szerintem nagyon nem áll jól neki,még vastagabbnak tűnik.

2011. máj. 23. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem azért, mert erősebbnek tűnik a dereka, nyílván a "cső" alak végett! De én még nem láttam előnytelennek egy duci lányt sem benne! Megette a fene az egészet, ha állandóan a kifogástalan alakú nők diktálnak.
2011. máj. 23. 11:23
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem áll jól nekik.
2011. máj. 23. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Mert a csőgatya teljesen rátapad a derekára, combjára, vádlijára és még nagyobbnak mutatja, szóval nem hogy eltakarná a felesleget, de még kiemeli.

Egyébként nem csak a trapéz az alternatíva, szerintem egy egyszerű egyenesszárú nadrág előnyös lehet egy ducibb lánynak.

2011. máj. 23. 12:07
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Há kedves első, pedig a kifogástalan alakú nők diktálnak :(
2011. máj. 23. 12:08
 5/14 anonim ***** válasza:
20%

A sovány lányoknak sem áll jól:D

Egyébként -legalábbis magammal példálozva- nekem azért nem áll jól, mert vékonyabbnak mutatja a vádlimat, ami persze jó, de ezzel arányosan vastagabbnak tűnik a combom és szélesebbnek a csípőm.

2011. máj. 23. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Azért van, amikor jobb az ápol és eltakar... Csodásan elmegy az étvágyam, amikor a szűk farmerbe préselt debella elmegy előttem és látom, ahogy remeg a háj minden lépésnél...

Azzal semmi baj nincs, ha valaki feszes, kicsit nagyobb darab, arányos, de nagyon sok embernek egyszerűen semmi önkritikája. Ha nem előnyös, nem kell erőltetni valamit csak mert divat. Én hiába vagyok vékony, széles a csípőm, nem áll jól, nem veszem fel.

Egy egyenes szárú azért tényleg előnyösebb, nem kell a végletek közé menni.

[link]

ezt azért el kéne felejteni pl. XD

Bár felőlem mindenki azt vesz fel, amiben jól érzi magát, nem mutogatok ujjal és röhögöm ki, de magamban azért megállapítom, hogy jaj.

2011. máj. 23. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Na, most függ attól kit tekintünk ducinak, milyen az alkata, meg milyen mintájú, színű az a gatya. Ha valaki körtealkatú, pl én is, úgy néz ki benne mint egy szaloncukor, felül-alul vékonyodik, középen meg egy nagy bumszli. Na, ez nem szép:) Arányos duciság esetén, mikor olyan 5-6-7 plussz kilóról beszélünk, egy sötét színű csőnaci, magassarkúval és egy kicsit hosszabb felsővel, kifejetetten jól állhat.
2011. máj. 23. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha arányosan duci, akkor jól áll.

Ha meg vékony, és aránytalan az alakja, akkor ugyanolyan sz@rul áll, mint aki duci, és aránytalan az alakja.

Nem mindig a ducikkal kell példálózni, de mindenkinek egyből ez jut eszébe, hogy azokon nem áll jól SEMMI, ami divat, elvárják, hogy vegyék fel a sz@r zsákruhákat, amikben ugyanúgy 5x akkorának tűnnek.

Én csőfarmert nem hordok, leggings-t tunikával viszont igen, és egyáltalán nem áll rosszul (69 kg vagyok.)

2011. máj. 23. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
talán azért mondják mert tényleg úgy is van.
2011. máj. 23. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
ismerősöm vékony és neki meg egy duci lány mondta hogy szarul áll ...lehet hülyeség amit írok de szerintem nem azért űll rosszul mert cső hanem az ülepe ha mondjuk csípő akkor az előnytelen ..
2011. máj. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!