Miért mondják azt, hogy a ducibb lányokon nme áll jól a csőgatya?
Szerintem egyáltalán nincs így.
Ha egy ducibb csaj trapézt vesz fel,szerintem nagyon nem áll jól neki,még vastagabbnak tűnik.
Mert a csőgatya teljesen rátapad a derekára, combjára, vádlijára és még nagyobbnak mutatja, szóval nem hogy eltakarná a felesleget, de még kiemeli.
Egyébként nem csak a trapéz az alternatíva, szerintem egy egyszerű egyenesszárú nadrág előnyös lehet egy ducibb lánynak.
A sovány lányoknak sem áll jól:D
Egyébként -legalábbis magammal példálozva- nekem azért nem áll jól, mert vékonyabbnak mutatja a vádlimat, ami persze jó, de ezzel arányosan vastagabbnak tűnik a combom és szélesebbnek a csípőm.
Azért van, amikor jobb az ápol és eltakar... Csodásan elmegy az étvágyam, amikor a szűk farmerbe préselt debella elmegy előttem és látom, ahogy remeg a háj minden lépésnél...
Azzal semmi baj nincs, ha valaki feszes, kicsit nagyobb darab, arányos, de nagyon sok embernek egyszerűen semmi önkritikája. Ha nem előnyös, nem kell erőltetni valamit csak mert divat. Én hiába vagyok vékony, széles a csípőm, nem áll jól, nem veszem fel.
Egy egyenes szárú azért tényleg előnyösebb, nem kell a végletek közé menni.
ezt azért el kéne felejteni pl. XD
Bár felőlem mindenki azt vesz fel, amiben jól érzi magát, nem mutogatok ujjal és röhögöm ki, de magamban azért megállapítom, hogy jaj.
Ha arányosan duci, akkor jól áll.
Ha meg vékony, és aránytalan az alakja, akkor ugyanolyan sz@rul áll, mint aki duci, és aránytalan az alakja.
Nem mindig a ducikkal kell példálózni, de mindenkinek egyből ez jut eszébe, hogy azokon nem áll jól SEMMI, ami divat, elvárják, hogy vegyék fel a sz@r zsákruhákat, amikben ugyanúgy 5x akkorának tűnnek.
Én csőfarmert nem hordok, leggings-t tunikával viszont igen, és egyáltalán nem áll rosszul (69 kg vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!