A férfiaknak komolyan a playmate típusú nők jönnek be?
Kérdező:ugye jól sejtem,hogy kikosaraztak egy műanyag csajjal szemben?Egyébként nekem egyáltalán nem tetszenek,meg sem bámulom őket.
Nekem a picit husisabb lányok jönnek be,de nem is a kövérek.
Egyébként visszakérdezve a saját példámra:
Lányok,nektek miért a kigyúrt majmok tetszenek?
Ha képen kell nézegetni, én is inkább egy szépen kidolgozott testű, markáns arcú férfit nézegetek. Esztétikai élmény.
De, itthonra nem kellene, egyszre volt ilyen, szó szerint óránként nézegette magát a tükörben és a külseje körül forgott minden.
A férjem - nekem legalábbis - jóképű, de a magazinok nem kapkodnának érte, a hátsójával barátkozik a gravitáció meg van némi úszógumi is. Ha nem ismerném, biztos nem akarnám a meztelen fotóját nézegetni - szemben egy görög félisten kinézetű férfiéval. De mivel ismerem, a görög félistenek maradnak esztétikai élménynek, a férjem meg hús-vér ágypartnernek :)
Ezt kimondta neked kérdező??
Nekem személy szerint soha nem jöttek be az ilyen fajta nők!
Nekem az ilyen típusu nők a gyengéim az ilyennek van lelkük már ránésre is!
Nekem pl ő az etalon!
15:31
Ugye jól sejtem,hogy kikosaraztak egy kigyúrt majommal szemben? :P
"Lányok,nektek miért a kigyúrt majmok tetszenek?"
Nekem nem tetszenek, ha a nagyon kigyúrt kopasz pasikra gondolsz, akik a fele szabadidejüket a kondiban töltik..
Viszont, az izmok tetszenek a férfiakon de csak addig amíg normál határokon belül izmosak. A szálkás izomzat nekem nagyon tetszik, az pont jó. De ezt csak úgy fogod megérteni, ha elmondom azt is, hogy te is megnézed gondolom a formás popsikat, vagy melleket..Mi nők, így vagyunk az izomzattal is. Megnézzük és tetszik is nekünk. DE.. nekem pl tetszett már pocakos pasi, és vékony alkatú is akin nem volt semmi izomzat de még is megfogott benne valami..
playmate... meg amiket fesoroltál mellé.. én láttam márolyan playmate "típusú nőt"(playmatet) is aki nem ugy nézki mint voksán,anna,bea... Ottvan Sara egy példának
ő is playmate...gyönyörű..
a kérdésed inkább:
A férfiaknak komolyan a műnők jönnek be?
Pl. Voksán Virág, Kelemen Anna, Hargitai Bea stb.
és erre a válaszom ,hogy: bejön este elmegy reggel kb ennyire jönnek be;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!