Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen vagyok?

Qwp753 kérdése:

Szerintetek milyen vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 21. 17:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
ja, és az oldal, amit megadtál (lookbook)... borzalmasan ocsmány ruhák vannak rajta.
2011. máj. 21. 19:40
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejössz. Szerintem helyes csaj vagy! Simán el tudnék képzelni magamnak ilyen barátnőt!
2011. máj. 21. 20:02
 23/30 A kérdező kommentje:
koszonom)
2011. máj. 21. 20:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

szép vagy ;)

F

2011. máj. 21. 20:15
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
az első kép tényleg nem előnyös, de a másodikon nagyon szép vagy!
2011. máj. 21. 21:04
 26/30 anonim ***** válasza:
27%
elég átlagos. facebook-on kb 20 csaj ismerősöm néz ki ugyanígy.
2011. máj. 21. 21:33
 27/30 anonim ***** válasza:
21%
Igénytelen
2011. máj. 21. 22:11
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csúnya vagy és túl vékony.
2011. máj. 21. 23:02
 29/30 anonim ***** válasza:
72%

szerintem igen is nagyon szép vagy:)

aki meg azt írja, h csúnya vagy...hát nem tudom nekik h esne, ha vki szintén ezt mondaná nekik...egy kicsit bele lehet gondolni...

lehetne szebben is fogalmazni, de mindegy...

szóval szerintem aranyos vagy:)

a beszólásokkal ne foglalkozz:)

szépláányvaaaagy:)

2011. máj. 21. 23:54
 30/30 anonim ***** válasza:
69%

Mindenkit jellemez a saját hozzászólása...ne törődj a negatív dolgokkal...egy ép eszű ember nem beszél ilyen stílusban mint ahogy néhányan tették...aki meg nem ép eszű azokkal nem is kell törődni. :D

Akik "nagyon intelligens" egyszavas válaszokat adtak valószínű, hogy csak féltékenyek, vagy az a sivár életükben a legnagyobb örömforrás, hogy a névtelenséget kihasználva próbálnak meg másokat megbántani.

És az öltözködés...szerintem ne azért húzz fel xy ruhát, mert épp az a divat, hanem azért, mert tetszik, és jól érzed magad benne. Magamból indulok ki..én bele halnék ha úgy kellene öltözködnöm fiúként ami a mostani divat...És szinte már lenéznek a hajvasalt, rózsaszínpólós, csőgatyás "fiúk" (csak bu-zi-szexuálisoknak szoktam hívni őket...vagy csajoknak :D), azért, mert én nem a divat szerint öltözködök. De engem nem érdekel, én így érzem jól magam. És az egésznek ez a lényege. Te is úgy öltözködj, hogy jól érezd magad, és te viseld a ruhát, ne az téged! :D

Amúgy meg nagyon csinos vagy! Fel a fejjel :)Minden jót!

Szia!

2011. máj. 22. 00:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!