szerintem igen is nagyon szép vagy:)
aki meg azt írja, h csúnya vagy...hát nem tudom nekik h esne, ha vki szintén ezt mondaná nekik...egy kicsit bele lehet gondolni...
lehetne szebben is fogalmazni, de mindegy...
szóval szerintem aranyos vagy:)
a beszólásokkal ne foglalkozz:)
szépláányvaaaagy:)
Mindenkit jellemez a saját hozzászólása...ne törődj a negatív dolgokkal...egy ép eszű ember nem beszél ilyen stílusban mint ahogy néhányan tették...aki meg nem ép eszű azokkal nem is kell törődni. :D
Akik "nagyon intelligens" egyszavas válaszokat adtak valószínű, hogy csak féltékenyek, vagy az a sivár életükben a legnagyobb örömforrás, hogy a névtelenséget kihasználva próbálnak meg másokat megbántani.
És az öltözködés...szerintem ne azért húzz fel xy ruhát, mert épp az a divat, hanem azért, mert tetszik, és jól érzed magad benne. Magamból indulok ki..én bele halnék ha úgy kellene öltözködnöm fiúként ami a mostani divat...És szinte már lenéznek a hajvasalt, rózsaszínpólós, csőgatyás "fiúk" (csak bu-zi-szexuálisoknak szoktam hívni őket...vagy csajoknak :D), azért, mert én nem a divat szerint öltözködök. De engem nem érdekel, én így érzem jól magam. És az egésznek ez a lényege. Te is úgy öltözködj, hogy jól érezd magad, és te viseld a ruhát, ne az téged! :D
Amúgy meg nagyon csinos vagy! Fel a fejjel :)Minden jót!
Szia!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!