FIÚK, szerintetek melyik lányok szebbek, a szupersoványak, vagy azok, amelyeken van egy kis husi is? Nektek melyek jönnek be jobban? Kort is irjatok, légyszi.
Elsőnek: akkor neked csak a "szuperkarcsú" (anorexiás, bulímiás hányógép) meg a lusta zabagép létezik???
Klassz értékrended van....
Rajtam nem csak egy kis husi van, az a tipikus homokóra alkatú, bögyös-faros, vékony derekú, vastag combú csaj vagyok. Régen nagyon zavart, hogy úgy nézek ki, mint egy Füles illusztráció, de fogalmazzunk úgy, hogy soha nem voltam magányos. Ha egy testhez álló ruhában kimerészkedek, füttykoncert lesz az utcán. A "szupervékony" meg az átlagos alkatú barátnőim se értik, hogy csinálom.
Ízlések és pofonok különbözőek.
A nőknek sem csak egy testalkat tetszik, kinek ez, kinek az, legfeljebb a szélsőségek esnek ki, a túl vékony, meg a kifejezetten kövér.
Másodiknak
Ne legyen se anorexiás, se bulímiás, egészséges sportos legyen.
2. válaszoló:
Istenem, a tipikus kövér nő..mindegyik igy gondolkodik, mindegyik, egytől egyig. Agressziv, beképzelt, de közben csunya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!