A napozás jót tesz a pattanásoknak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 12:27
1/7 anonim válasza:
igen, mert ha jól tudom kiszárítja őket és ezért eltűnnek
2/7 anonim válasza:
Hát ,igazából,van olyan barátnőm akinek szinte még több jön ki nap és szoli után,nekem az összes leszárad nyáron.
3/7 anonim válasza:
Gondolom ez bőrtípustól függ, nekem is mindig mondták hogy napozzak és elmúlnak, kipróbáltam, de csak még rosszabb lett a helyzet.
4/7 anonim válasza:
Ha közvetlenül a napozás előtt lekezeled, akkor egész biztos, hogy leszárítja őket.
5/7 anonim válasza:
nekem hat a napozás a pattanásaimra..mindig eltűnnek!:D....de ettől nem biztos h a te pattanásaidra is ilyen hatással van a nap!próbáld ki és egyél sok gyümölcsöt zöldséget, tartózkodj sokat a friss levegőn:D és meglátod el fog múlni:)
6/7 anonim válasza:
nekem is leszárítja néha, de van amikor a nagyobb hőségben megizzadok és az izzadságtól újak alakulnak ki, főleg a homlokon és a fejbőröm között, ahol épphogy a haj elfedi:S
7/7 anonim válasza:
ne cigizz ne igyál alkoholt sok friss levegő és segít a nap is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!