Hogyan mérik a 3 méretet? (90 60 90)
A mellböséget a mell legkiemelkedöbb pontján át körben, a derékböséget a derék legvékonyabb részén, a csipöböséget meg a csipö (azaz a fenék) legkiemelkedöbb részén nem túl szorosan mérik.
Mostanában szokás a csipöböséget a csipö-csont felsö csúcsánál mérni, de ez nem ad normális értéket - sokan éppen azért ott mérik, mert ott kisebb értéket kapnak. A szabályos az a legnagyobb méret, mert azt lehet eleve pontosan meghatározni."
A második vagyok: ahogy feltetted a kérdéset, rögtön akartam válaszoni, de elöször fennakadtam a trágárságszürön. Mivel semmit nem találtam, ami szerintem ebbe a kategóriába tartozhat, megkérdeztem a GYK moderátorokat, és kiderült, hogy mivel nem tudok hosszú "ö"-t irni (külföldi billlentyüzet), ezért a csipö-csontot ha rendesen, kötöjel nélkül irom, akkor kiszüri a rendszer.
De igy kis helyesirási csalással sikerült mégis beirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!