Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segitség! Nagyon kövér vagyok?

Segitség! Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
13 éves,174 centi és 60 (! ) kiló vagyok. Én vagyok az egyik legnehezebb az osztályban, a legtöbb fiúnál is nehezebb vagyok (bár ők alacsonyabbak és gyengébbek nálam ) Lányhoz képest nagyon izmos vagyok, de szeretnék lefogyni. Hogyan tudnék?
2011. máj. 20. 16:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a normális választ. Csak elég rossz hogy van akinél 10-15 kilóval nehezebb vagyok :/
2011. máj. 20. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne feletsd el, hogy az izom nehezebb mint a zsír. Tehát ha izmos testalkatod van, akkor máris nem olyan sok a 60 kiló. Ha ennyi lennél, de több lenne a testzsír százalékod, akkor más lenne a helyzet, de még akkorsem hiszem, hogy kövér lennél. 24L
2011. máj. 20. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:

ezt egyszer már leírtam vhova vkinek, úgyhogy csak bemásolom, mert ide illik:

"emlékszem még anno gimiben mindenki 150-160 centi volt 50 kg-val, én meg 175 cm 63 kg. én voltam a bálna, akit az orvosi vizsgálat után körben állva cikiztek a súlyom miatt. akkor el is hittem, és nem gondoltam bele, hogy én mindnél majdnem 20 centivel magasabb vagyok. undorítónak és kövérnek láttam magam, most visszanézve az 5-10 éves képeket: konkrétan gebe voltam.

ezek a "kedves" osztálytársak tették tönkre jó pár évemet a gimiben, miattuk nem volt önbizalmam és barátom nagyon sok ideig. utólag könnyű belátni, milyen buta voltam, hogy hittem nekik, de 13 éves voltam. "

ezek alapján döntsd el :) 21L

2011. máj. 20. 20:08
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen, orvosi vizsgálatnál nekem is mindig ég a fejem, főleg hogy a fiuk is mindig meglesik a papirt, és egy óra múlva már a fél suli tudja hogy 61 kiló vagyok. Pedig az egyik csaj 75 kiló és alacsonyabb nálam csak ő szegény nagyon kövér és mindenki sejti, már megszokták. Nekem viszont mindig nagyon gáz mikor pl edzésen megkérdezik h hány kiló vagyok én meg azt mondom h 61 :$
2011. máj. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!