Ez már nem is számít szépnek? (kép)
Figyelt kérdés
Le leszek szólva,de akkoris megkérdezem.Ez a dekoltázs nem szép?Túl kicsik a melleim?
kép : [link]
2011. máj. 19. 19:01
12/24 anonim válasza:
Pont ez a típus jön be, király
14/24 anonim válasza:
Nekem is csak akkor áll így a mellem, ha push up-os melltartó van rajtam. :D
Amúgy szerintem szépek a melleid!!
15/24 anonim válasza:
Engem ez arra emlékeztet, amikor a 13-14 éves kislányok a buliban (!!!) úgy jelennek meg, hogy a nyakukba nyomatják a melleiket.
Igazából akkor tudnék véleményt mondani, ha pucéran lennél. De ez így ziher, hogy nem természetes... XD És ha a kezedbe is nyomják a melltartót, illik tudni megállapítani, hogy ez bizony pushup.
17/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,ezt miből szűrted le? :)
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 19. 21:54
18/24 anonim válasza:
Hát elég kicsi, de azért nem rossz.
19/24 anonim válasza:
Figyelj, nem lehet minden nőnek szép, nagy melle. Fogadd el a sajátod úgy ahogy van. Gondolom vannak komplexusaid, de majd találsz egy olyan srácot, aki pont úgy szeret ahogy vagy, és akkor majd összhangba kerülsz önmagaddal.
20/24 anonim válasza:
nekem kisebb de mégis döglenek utánam a pasik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!