Milyen ruha volt a legnagyobb fogásod vaterán/teszveszen? Mennyiért vetted?
Párszor már vettem ruhát egy forintért is, meg 100-250 forintért.
A legjobb fogásom azt hiszem egy gyerekruha csomag volt, 12 darab, 400 forintért, és házhoz is hozta az eladó. :D
Nem a legolcsóbb az igaz, de...
A legjobb vételem egy három részes ülőgarnitúra (sarok ülő két fotellel) kikiáltási áron, 25 ezerért. :DDD
Hát úgy látom kinek mi a jó fogás... Én ilyen olcsón még semmilyen ruhát nem vettem, talán ezer Ft volt a legolcsóbb, de olyan is volt... Inkább különleges, nehezen beszerezhető ruhákat keresek az aukciós oldalakon. Most pl. érte fáj a szívem, mert tényleg marha drága egy ilyen ruha ebay-en is, csak sajnos félek kicsi lenne :(. De ha méretben passzolna, ez lenne a legjobb fogásom eddig! :)
a linkelőnek: :) (bocsi csak elfelejtettem kimásolni az óra percet) szóval ez nem tetszene? Mert ha az picit kicsi, akkor ez sztem jó lenne. Nekem egyébként a piros a favorit ebben a stílusban! Köszönöm az eddigi válaszokat! Kaptok zöld kezet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!