Szemüveges lányok! (? )
...Ti mit csináltok a szemüveggel a strandon?:S:D Úgy értem nekem pl. mindenhez kell szemüveg, rövidlátó vagyok, tehát távolra nem látok...nagyon nem. De ha kimegyünk a strandra, egy fürdőbe vagy a Balcsira leugrunk hát ott azért le kell venni...mégsem mehetek be szemüveggel a vízbe. De ha leveszem akkor meg olyan vaksi vagyok:S:D Örülök ha a lépcsőt megtalálom a vízhez...vagy ha kijövünk a törölközőmet vagy a papucsomat. Ha esetleg ismerőssel találkozok nem is ismerem fel vagy a vízben messzebb kerülök a haveroktól őket sem találom meg újra:S tök gáz. Mondjuk kontaktlencsével még nem próbáltam vízben, de szerintem pillanatok alatt elveszteném...vagy nem?
Ti ilyenkor mit csináltok?
Köszi előre is.
Köszi mindenkinek a választ:))
Utolsó, dettó ugyan ez...:D Én teljesen bepánikolok ha esetleg úgy adódik, h. egyedül kell visszamennem:D A haveroknak mindig 20szor elmondom, hogy nehogy egyedül merjenek hagyni:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!