Csak szerintem taszító a fiúk rettentően vékony, szinte nőies lába/vádlija/?
szerintem is gáz. főleg ha borotválja is, úgy hogy látsizk h borotválja (múltkor egy pasi térdnadrágban volt, a vádlija le volt borotválva elölről, mármint a sípcsontjánál, hátul meg volt 2-3 csík ahol nem.. és elég gáz volt), meg akkoris gáz ha nem látszik xD, mert ha alapból nincs szőr akkor már borotválva van..
meg gázak szerintem még a nőies dolgok a csőgatyától kezdve a lila árnyalatú pólókig.
Ha ilyen az alkata akkor focizhat bármennyit, akkor se lesz vastagabb lába. Egyik ismerősöm állandóan gyúr, sportol, szedi a tömegnövelőket és ugyanolyan gizda mint előtte. Nem olyan férfias a vékony láb, de szerintem nem is visszataszító. Nálam az ilyesmi nem kizáró/szakító ok.
19/L
igen, szerintem a saját lábamnál legyen vastagabb az övé..
úgyhogy én is csatlakozom=D
Nekem sem tetszik, de van, akinek olyan az alkata, nem mindenki tud vele mit kezdeni.
(Alapból nem jönnek be a vékony pasik, úgyhogy nem jutok el a vádlijáig... De pl a pasiknak meg általában taszító, ha a nőnek nincs dereka, mégsem tud mindenki tenni ellene, van, aki alapból ilyen alkat, hiába fogy/hízik/sportol, az arányok leginkább a genetikán múlnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!