Mennyibe kerül egy 0 dioptriás szemüveg? Szeged környékén hol lehet kapni? És egészséges ez?
Attól függ, milyet szeretnél. Optikában kiválasztod a keretet, és nulldioptriás lencsét kérsz bele, és kész.
A keretek úgy 7 ezernél kezdődhetnek, végük a csillagos ég. A lencse hozzájuk már más kérdés... :D
E-bayről már 5 dollárért rendelhetsz, Pimkie-ben, C&A-ban, New Yorkerben láttam már 2-3 ezer forintért ilyeneket.
uff....! :)
hár köszönöm,akkor optikás boltban nm nézelődök xD akkor szegeden ilyen pláza megy ilyenek?
Ilyet is, deee nem csak.
Viszont közben eszembe jutott, hooogy van az Ofotértnél takarékos kollekció. Legalábbis egy éve volt, én így csináltattam több szemüveget is. Keret+lencse 7000 Ft volt.
Annyi az egész, hogy nem a leghipertrendibb keretek vannak, hanem általában a szezonvégi maradékokat dobják bele, és így cakli-pakli az egész ennyi. Viszont nagyon jól működik, teljesen épek, csinosak, meg hát nem mindenki arcához illik a legújabb csodaszemüvegkeret. :)
Plusz 2 ezer forintért például 2 év garit is adnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!