Mindenki! Mi a véleményetek a mell alatti szoknyáról? (Kép)
Nem igazán tudom a nevét... :) Olyasmi, mint ez, persze nem ilyen mintás, és maga a szabása sem ilyen (gondolom csak valami fújja alulról)
Köszi!
nekem tetszik. előnyös a homokóra alkatú lányoknak, illetve azoknak, akiknek vékony a derekuk, mert ez a fazon remekül kiemeli. :D
nekem is kifejezetten jól áll, csak kicsit furcsa viselet a sok csípő után. de kényelmes.csak ajánlani tudom :D
Ez nem is annyira mell alatti...inkább magas derekú szoknya,vagy mi :)
Szerintem nem rossz,főleg ha azt nézem,hogy az A-vonalú fajta igencsak elrejti a kis hurkákat :D
utolsónál a pont. Ez egy rendes derék. Ami ez alatt van, az csípőszabás. De van olyan, ami mell alatt kezdődik.
Hát ez még elmegy, nem a stílusom, de van akinek jól áll és illik hozzá.
Mell alatti szabásút pedig akárkin láttam, eddig nem állt jól nekik, pedig volt köztük magas, vékony, csinos, egészen gebe, teltkarcsú...
De felveszed, megnézed jól áll-e, illik-e a ruhatáradba és ha tetszik is, akkor hordjad. :D Sose más véleménye érdekeljen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!