Srácok! Ti szeretitek az alacsonyabb termetű lányokat? Sürgős!
Figyelt kérdés
az a lényeg, hogy eléggé alacsony vagyok. Legalábbis a körülöttem élő emberekhez/srácokhoz képest. Szép arcom van, jó alakom. Kicsit kisebb mellekkel mint az átlag. (51 kg/167 cm, 70/a-b) De nagyon alacsony vagyok. Ilyen tulajdonsággal is tetszhetek a srácoknak és nem néznek kicsi gnómnak, vagy gyerekesnek? mármint elsőre. köszi a válaszokat :D 15/L2011. máj. 15. 12:58
31/31 anonim válasza:
Basszus, mintha ezt a kérdést én írtam volna ki XD
167 centi vagyok 50 kiló és 70/b-s a mellem :D
nekem szépnek találják az arcomat,
és nagyon alacsonynak érzem magamat. Gyűlölöm a magasságomat.
De annyira csak erre a dologra tudtam koncentrálni, hogy 2010 nyarán elmentem antropológushoz, és megmondta hány centi leszek.
Várható testmagasságom: 171, ...akárhány centi
de úgy 171-173 leszek.
Szerintem te is menj el ha nagyon akarod tudni, hogy mennyit nőhetsz még!
én itt voltam és erre a "szolgáltatásra" mentem:
Antropometria (testalkat testösszetétel vizsgálat):
a test zsír-izomszázalék megadása, ideális testsúly meghatározása, 7 éves kortól sportágválasztási tanácsadás, várható testmagasság meghatározása
Ára: 3.750 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!