Ha bemegyek valami üzletbe és elkezdem felpróbálni a melltartókat, akkor elhiszik, hogy nem magamnak vásárolom?
fekete alatt?meg kék alatt?meg egyáltalán sötétebb szín alatt?Amúgy meg most vagyok egy fogyás elején...most indítottam be,de amint mondottam,ez csak ideiglenes megoldás!
Miért?mit gondoltál?fehér pólóban meg sárga melltartóban fogok iskolába menni,meg a várost abban fogom járni,amúgy meg 1 hét múlva 17 éves vagyok
ilyenféle topra gondoltatok??ez megtartja szerintetek a mellett?És ha én ilyet felveszek,akkor nem nézek ki benne furcsábban,mintha melltartót vennék fel meg pólót?
Hát a női melltartónál furcsábbat nem tudsz felvenni :S
Szerintem kamuzol, mert mellébeszélés az összes kommented, egyik a másiknak ellentmond.
Ugyonezt a melltartót linkelte be valaki,hogy nem votl nála 4000ft pedig megakarta venni a barátnöjének és hogy szerintünk megvegye-e ennyiért is. Te voltál?
Amugy szerintem ha már melltartó (ha dagadt vagy igenis meglátszik hogy vanrajtad mert bevág!) és legalább ne ilyen nőiesett vettél volna.. Akkor vegyél ilyet.
sima egyszerű sportmelltartó szerintem még annyira nem is gáz mint ha csipkés,és ez tényleg tartja,arra lett kitalálva h csajoknak sport közbe ne libegjen a mellük összevissza.
amíg le ne fogyok (kb 2-3 hónap),addig nem
de lehet hogy veszek egy sportmelltartót a sárga helyett,a sárgát azért vettem,mert nekem nem az volt a lényeg,hogy ne himbálódzon mindenfelé,hanem hogy fölemelje őket(lógtak nagyon,pont rá a hasamra,és így látszatra növelte azt is...így meg ha fel vannak emelve,akkor a hasam is visz.kisebb,és a mellem is fel van tolva(nem lóg)
Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!