Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Villagositja-e a festet hajat...

Villagositja-e a festet hajat csak maga az oxi-krem ha 12%-os?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 14:13
 1/9 A kérdező kommentje:
hozzatnnem hogy szokitopor meg festek nelkul
2009. márc. 11. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
hát én fodrász vok, és ilyet még nem hallottam,de sztem nem.
2009. márc. 11. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
igen,de az órákig eltart,és épphogy néhány árnyalatnyit.
2009. márc. 11. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az oxikrém önmagában kiszívta a hajam fél óra után, úgy hogy nem volt benne szőkítőpor.
2009. márc. 11. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem.fél órát lehet max rajtahagyni a hajadon,mert különben kihullik.ezt megmondja bármilyen fodrász.és fél óra alatt nem világosít.

az első válaszoló pedig ha ilyen szaktudással és ilyen írással valóban fodrász,azt hiszem az összes eddigi "ne otthon fesd a hajad,menj fodrászhoz" válaszomat VISSZAVONOM.

2009. márc. 11. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:

sötét hajat nem viágosít fél óra alatt..

világosat esetleg..

2009. márc. 11. 16:18
 7/9 A kérdező kommentje:
es ha kiprobalom, de csak 20 percet hagyom kb. rajta akkor is nagyon karisotja?
2009. márc. 11. 18:18
 8/9 A kérdező kommentje:
akarom mondani karositja*
2009. márc. 11. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

ha középbarna vagy annál sötétebb árnyalatú a hajad,semmi eredménye nem lesz.

A károsításról: A hajad végét úgyis vágatod (ha ritkán is,de vágatod gondolom),szóval egy idő után úgyis lenő a szivatott haj,tehát maradandóan nem károsítja.A fejbőröd meg a hajmosásoktól,illetve az időtől rendbejön.Viszont,ameddig nem nő le a hajad,úgy képzeld el a károsítást,hogy egy hajszálad "pikkely" szerűen néz ki.Na most egy festés felnyitja a pikkelyeket,tehát a hajszálad belső szerkezetét károsítja.A hajszínező (ezt tudom ajánlani festett hajra) 8-10 hajmosás után kikopik,viszont egyáltalán nem károsítja a hajad,mert csak a pikkelyeket fedi be.És ugyanannyi festetni és színezni a hajad.(amugyis a lenövés miatt gondolom bizonyos időközönként jársz ujrafestetni..)

Szóval azért az ápolásra (ha mégis a leszivatás mellett döntesz) nagyon figyelj.És ne hagyd semmiképp tovább mint 15perc,ha saját magad kísérletezel.Nekem egy fodrász 30percet hagyta rajta,és azt mondta örüljek ha nem hullik ki.(utána agyon balzsamozta/pakolásozta)

döntő változásra ne számíts.ha meg a fentebb leírt árnyalatú a hajad semmilyenre.Rem. segítettem.

2009. márc. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!