Villagositja-e a festet hajat csak maga az oxi-krem ha 12%-os?
nem.fél órát lehet max rajtahagyni a hajadon,mert különben kihullik.ezt megmondja bármilyen fodrász.és fél óra alatt nem világosít.
az első válaszoló pedig ha ilyen szaktudással és ilyen írással valóban fodrász,azt hiszem az összes eddigi "ne otthon fesd a hajad,menj fodrászhoz" válaszomat VISSZAVONOM.
sötét hajat nem viágosít fél óra alatt..
világosat esetleg..
ha középbarna vagy annál sötétebb árnyalatú a hajad,semmi eredménye nem lesz.
A károsításról: A hajad végét úgyis vágatod (ha ritkán is,de vágatod gondolom),szóval egy idő után úgyis lenő a szivatott haj,tehát maradandóan nem károsítja.A fejbőröd meg a hajmosásoktól,illetve az időtől rendbejön.Viszont,ameddig nem nő le a hajad,úgy képzeld el a károsítást,hogy egy hajszálad "pikkely" szerűen néz ki.Na most egy festés felnyitja a pikkelyeket,tehát a hajszálad belső szerkezetét károsítja.A hajszínező (ezt tudom ajánlani festett hajra) 8-10 hajmosás után kikopik,viszont egyáltalán nem károsítja a hajad,mert csak a pikkelyeket fedi be.És ugyanannyi festetni és színezni a hajad.(amugyis a lenövés miatt gondolom bizonyos időközönként jársz ujrafestetni..)
Szóval azért az ápolásra (ha mégis a leszivatás mellett döntesz) nagyon figyelj.És ne hagyd semmiképp tovább mint 15perc,ha saját magad kísérletezel.Nekem egy fodrász 30percet hagyta rajta,és azt mondta örüljek ha nem hullik ki.(utána agyon balzsamozta/pakolásozta)
döntő változásra ne számíts.ha meg a fentebb leírt árnyalatú a hajad semmilyenre.Rem. segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!