Szerintetek örök divat a kigyúrt test?
A testépítő alkat nem tetszik, amikor úgy dagadnak az izmok, az nekem éppoly taszító, mint a háj.
Azt a testalkatot szeretem, ami azt tükrözi, hogy a tulajdonosa rendszeresen sportol (nem kell gyúrásnak lennie), figyel magára.
Semmi sem örök. Párszáz éve a nagy hály volt a menő.
Lehet agyra gyúrni meg lehet testre. A többség azért gyúr mert kompenzálni akarja a különböző hiányosságait vagy a sikertelenségét a nőknél vagy ilyesmi.
Úgyanúgy kényszeressé válhat mint a fogyókúrázás. Sosem érzed magad elég izmosnak és addig gyúrsz hogy végül úgy érzed, természetes módon már nem tudsz többet kihozni magadból és akkor jönnek a pirulák.
a testedből a maximumot sohasem a zsírnöveléssel, hanem az izomformálással hozhatod ki. nem mindegy hogy a gatya azért telik ki, mert zsír van benne vagy izom. a zsírra 30 éves kor körül szépen hatni kezd hatni a gravitáció: több a karfiolos, lógós bőrű, nem olyan feszes mint 20 évesen. viszont az izmos, sportolt test sokkal tovább megőrzi feszességét, tartását.
én sem vagyok a túlkigyúrt híve, de vannak olyan kisportolt testek, amik nagyon szépek. és elsőre meg sem mondanád, hogy a sporttól ilyen szép! csak azt látod, hogy formás!
nálam soha nem lesz divat a zsír, bár egyre többen hiszik azt magukról, hogy azért mert már mennek ki a csontsovány lányok a divatból most a kis dundi a divat. hát nem! A forma számít nem a kiló! Formád izommunkától lesz, nem attól, hogy felveszel egy feszülős cuccot és összefogatod vele a zsírt. Minden kijön a strandon bikiniben. Mindenki az izmos, formás lányokat nézi, és nem a dundikat (akik lehet ruhában meg jobban néznek ki, mert tudnak előnyösen "kötözött sonkásan" öltözködni.
Ja és az előttem válaszolónak az üzenem, hogy az észnek meg az izomnak semmi köze egymáshoz. (persze vannak akik azért gyúrnak, mert ezzel kompenzálnak pl:sok cigó)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!