Körmösök! Ti melyik márkával dolgoztok?
Figyelt kérdés
Annál a márkánál maradtatok amelyikkel tanultatok, vagy váltottatok?2011. máj. 10. 09:16
1/7 anonim válasza:
én ugyan nem vagyok körmös,de annyit meg tudok veled osztani,hogy a Moyra termékek ugyanolyan jók mint a drága crystal nails,és fele annyiba kerül.
2/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
és lécci,ha tudsz erre választ adni,azt megköszönném,vagy bármilyen ilyen műkörömkellékes bolt jó,ha van tapasztalatod árakban...köszi
3/7 anonim válasza:
Én Crystal Nailssel dolgozok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Lehet, hogy drágább, de csak ilyen zselével dolgozok. Moyrából és más márkákból csak akrillt, reszelőt, fertőtlenítőket, stb-t használok.
4/7 anonim válasza:
én most vettem Pearlös zseléket, ha kipróbáltam megírom, hogy milyen :)
5/7 anonim válasza:
Csak CN dolgokat használok, mert inkább megfizetem a megbízható terméket, minthogy olyat vegyek, ami esetleg nem olyan jó minőség.
6/7 anonim válasza:
ismerősöm mondta,hogy a CN liquid-je elpárolgott a flakonból,azóta csak Moyra-t vesz,és sokkal szebb a fehérje,nem sárgul be,mint a CN...ezért veszek én is Moyra-t majd.Nem rossz minőség,a CN jó,de inkább a nevét fizeted meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Én még csak most tanulok CN-el, szerintem maradok is még ennél míg kezdő leszek, aztán kísérletezni fogok, mert tényleg elég drága.
2011. máj. 10. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!