Kb hány kilónak kell lennem, ha 180 cm vagyok és modellkedni szeretnék?
Én 102-72-102cm vel vagyok fotómodell, tehát nem feltétlenül kell nádszálnak lenni, csak arányos legyél.
14L
"Én 102-72-102cm vel vagyok fotómodell, tehát nem feltétlenül kell nádszálnak lenni, csak arányos legyél.
14L"
Szerintem ez már majdnem kövérnek számít már ne is haragudj... főleg ilyen fiatalon, 14 évesen. Igenis nádszálnak kell lenni, husi lányokat sehol sem alkalmaznak csak esetleg kifejezetten molett fotózásokon. Vagy mondjuk a Cosmopolitan és egyéb női magazinok fogyás cikkjébe, ami nem épp megtisztelő szerintem.
Így van, ahogy feljebb mondták, derék maximum 62 cm, csípő max 92 cm. Magasságod rendben van szerintem, habár én csak 170 cm vagyok, de elég vékony, 80-60-89.
Főleg a kisebb melleket részesítik előnyben, tehát modellkedés szempontjából a nagy mell nem előny, esetleg egy szépségversenyen, nyilván :)
miért akar mindenki modellkedni ?
annyira fölbasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!