Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz szerintetek leggingsben...

Gáz szerintetek leggingsben menni érettségizni?

Figyelt kérdés
Nekem nincsen ballagó ruhám, mivel estire járok és nincsen ballagásunk. Egy szürkés-fekete balerinát vettem, hozzá egy majdnem térdig érő fehér blúzt meg egy fekete blézert. A leggingsem fekete (nem latex!) és fekete csipkés az alja.
2011. máj. 9. 19:34
1 2
 1/13 misssalexa_ ***** válasza:
89%

Szerintem ez csinos és abszolút korrekt.

Sőt, sokkal jobb választás, mint pl egy olyan miniszoknya, amiben kilátszik minden. :D

2011. máj. 9. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát figyeljél nálunk a matrózblúz is kötelező, meg fekete szoknya, de te tudod, hogy mibe mész
2011. máj. 9. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Húú, én nem mennék. Szerintem a tanárok ebben konzervatívak. Én vennék a helyedben egy "sima" fekete nadrágot, azt utána még bármikor hordhatod, nem "pénzkidobás" lenne.

23/N

2011. máj. 9. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Írásbelire még elmegy, de szóbelire illene tisztességesen felöltözni, ünneplőbe, kosztümbe. Egy fekete kosztüm amúgy is minden nőnek szükséges beruházás. :)
2011. máj. 9. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél inkább egy fekete nadrágot, én nem mennék leggingsben! Nem néznék jó szemmel! De nekem elég fura hogy nincs egy fekete nadrágod, szoknyád, sajnos bármikor szükség lehet rá egy temetésen például!:( Mert gondolom oda azért nem ezt húznád!
2011. máj. 9. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 21 és nő!
2011. máj. 9. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sokan mennek abba ha ez megnyugtat..a csodaszép matrózblúzhoz felveszik:D
2011. máj. 9. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Én is leggingsben mentem (:
2011. máj. 9. 22:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 10. 09:01
 10/13 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:21

Hát szoknyám vagy ruhám egyáltalán nincsen mert nem hordok. Fekete nadrágom meg van de az egyik farmer a másik meg tréning alsó szóval azok meg egyáltalán nem jók. xD

2011. máj. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!